Sâmbătă, 02 februarie 2013 la ora 15:30

Preaiubita Mea fiică, Eu te iubesc și sunt cu tine în fiecare clipă în această Muncă Sfântă. Sunt prezent, îndrumându-te în fiecare sarcină la care te angajezi, pentru a fi sigur că al Meu Cuvânt este transmis fiecărui copil al lui Dumnezeu.

Să nu permiți niciodată interferențe sau piedici care să te oprească sau să întârzie ceea ce este acum o Misiune urgentă pentru a salva omenirea.

Pe măsură ce aceia care Mă urmează se adună în grupuri de Rugăciune, ei vor simți Prezența Mea Divină și Eu mă voi face cunoscut lor în diferite moduri. Semnele pe care le voi trimite vor fi recunoscute instantaneu.

Voi revărsa Iubirea Mea, Vindecarea Mea, Harurile Mele și Binecuvântările Mele. Acesta este un timp în care nimic nu este imposibil pentru binele tuturor, în cazul în care este conform Voinței lui Dumnezeu.

Acum când Grupurile Mele de Rugăciune se adună împreună, rămășița armatei Mele va înflori și va crește. Asemeni semințelor care au fost plantate doar în câteva inimi, la început, ele au crescut și s-au multiplicat în peste 200 de țări, din care multe nu vă sunt cunoscute vouă, discipolii Mei preaiubiți.

Continuați să construiți fundația pas cu pas. Fiecare piatră așezată este importantă deoarece, în cele din urmă, va crea Scara către Cer.

Al vostru Isus