Duminică, 03 februarie 2013 la ora 22:30

Preaiubita Mea fiică, astăzi e o zi specială, când Iubirea Mea pentru umanitate crește precum un ocean întins, ca o ultimă încercare de a revărsa Harurile Mele asupra sufletelor.

Am atras inima fiecărui bărbat, femeie și copil, în diferite moduri, astfel încât ei să fie conștienți de prezența iubirii și a bunăvoinței. Mulți răspund, mulți nu. Totuși, există un sentiment de iubire, adânc înrădăcinat în inimile lor, al acestei Prezențe Divine a lui Dumnezeu. Omul este legat de Inima Mea Sfântă, deși s-ar putea ca el să nu înțeleagă aceasta. Sângele Meu curge, ca printr-o arteră, în viața fiecărui copil al lui Dumnezeu. Este legătura care unește totul într-o singură familie. Această sfântă familie va forma rădăcinile unui copac, din care vor ieși multe ramuri în Noul Meu Paradis.

Mulți dintre cei cu sufletul împietrit, se vor înmuia în timp și Îmi vor permite să-i îmbrățișez. Vă pregătesc pe toți pentru Marea Mea Milostivire. O parte din cei cu sufletul împietrit vor cădea și se vor stinge și apoi vor fi aruncați afară lipsiți de viață. Însă, majoritatea copiilor lui Dumnezeu va ști, instinctiv, la timpul potrivit. Vor ști că ei toți provin din aceeași familie și vor accepta că au fost creați de Tatăl Meu.

El, Tatăl cel mai Iubitor, este într-o mare suferință în acest moment și este profund rănit, fiind martor la întunericul din sufletele multora dintre copiii Săi. Nu va fi mult până când va începe faza finală de purificare a rasei umane. Aceasta va însemna separarea celor buni de cei răi. Cât de mult va frânge Inima Tatălui Meu, însă aceasta trebuie să se întâmple. Este ca și cum El și-ar pregăti grădina, astfel încât să fie sănătoasă și perfectă. Buruienile trebuie distruse, altfel se vor răspândi și vor infesta culturile sănătoase.

Fiți pregătiți tot timpul.

Al vostru Isus