Luni, 04 februarie 2013 la ora 22:45

Fiica Mea preaiubită, pe măsură ce calamitățile se înmulțesc pe tot pământul, omul, la nivelul său simplu, trebuie să se străduiască tot timpul să fie ca Mine.

În viața voastră de zi cu zi, este important să-i tratați pe ceilalți așa cum v-am învățat, în Timpul Meu pe pământ. Trebuie ca întotdeauna să vă gândiți mai întâi, înainte de a face ceva ce va afecta o altă persoană în moduri în care ar putea provoca conflicte.

Când vi se cere ajutor, dați-l. Dacă cineva creează cu voi o dispută care știți că îi va răni pe alții, atunci trebuie să îi puneți capăt. Modul în care comunicați cu ceilalți va avea un efect direct asupra liniștii voastre sufletești. Daca îi tratați pe alții incorect, dacă îi vorbiți de rău sau dacă încercați să îi înșelați, vouă înșivă vă veți face acestea. Eu vă voi judeca, după cum îi tratați voi pe ceilalți. Tot ceea ce e bun în inimile voastre poate fi hrănit astfel încât să vă permită să deveniți un vas, pentru a putea să-i tratați pe ceilalți așa cum i-aș trata Eu, căci fiecare acțiune pe care voi o faceți ca să Mă bucurați pe Mine Îl glorifică pe Dumnezeu.

Să căutați mereu Adevărul în viața voastră de zi cu zi, deoarece vă va ajuta în bătălia împotriva răului cu care va trebui să vă luptați mereu, la fiecare pas al călătoriei voastre alături de Mine.

Isus al vostru