Marți, 05 februarie 2013 la ora 19:45

Copiii mei, voi trebuie să căutați mângâiere unii de la alții, când vă adunați laolaltă în toate colțurile lumii, pentru a forma Rămășița Armatei Fiului Meu.

Mulți vor fi singuri în misiunea lor de a forma grupuri de rugăciune, și uneori vor crede că aceasta nu are nici un rost. Pentru fiecare Grup de Rugăciune format spre a recita Cruciada de rugăciuni, un Har special vă va fi dat de prețiosul meu Fiu.

El este prezent în fiecare grup și vă va face conștienți de acest fapt. Veți simți Iubirea Lui și atunci veți vedea și roadele, pe măsură ce se vor revărsa și răspândi Preasfântul Lui Cuvânt.

Copii, voi sunteți binecuvântați fiindcă ați primit Darul smereniei, pentru că doar cei care acceptă fără nici o îndoială Cuvântul Fiului meu vor aduce multe convertiri datorită Grupurilor voastre de Rugăciune.

Duhul Sfânt acționează acum foarte repede printre voi, dragi copii, și îmi aduce atâta bucurie văzând cât de mult vă mișcă sufletele.

Voi trebuie să rămâneți uniți, copilașii mei, pentru că Fiul meu are nevoie de iubirea și angajamentul vostru, ca El să poată salva omenirea. Dar voi veți deveni oricum ținta celui rău care va incita fiecare demon aflat sub aripa lui, pentru a se infiltra printre voi și pentru a cauza divizare. Recunoașteți aceste încercări, pentru ceea ce sunt și aveți încredere, deplină în Fiul meu. Cereți-mi ajutorul mie, mult iubitei voastre Mame, pentru a vă ține unite Grupurile Cruciadei de Rugăciune.

Rugăciunea (97) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a uni Grupurile Cruciadei de Rugăciune

"O mult iubită Mamă a Salvării, te implor să unești, prin rugăciunile tale, Rămășița Armatei Lui Dumnezeu din întreaga lume. Acoperă toate Grupurile Cruciadei de Rugăciune cu Harul Salvării, revărsat peste noi prin Mila Fiului tău, Isus Cristos. Trimite îngerii tăi pentru a ne învălui pe fiecare dintre noi, în special pe acei preoți care conduc aceste Grupuri ale Cruciadei de Rugăciune. În această Misiune Sfântă de a salva sufletele, ajută-ne să evităm distragerile care cauzează diviziune printre noi. Protejează-ne, cu darul armurii tale, pentru a deveni imuni la atacurile pe care va trebui să le îndurăm din cauza iubirii noastre pentru Isus Cristos. Amin."

Mergeți în pace, iubiții mei copii, si luați la cunoștință că Rămășița Armatei Lui Dumnezeu, prin harul Fiului meu, Îl va ajuta să salveze miliarde de suflete.

Iubita voastră mamă
Mamă a Salvării

Mesajul contine

Pentru a uni Grupurile Cruciadei de Rugăciune
Rugăciunea (97) a Cruciadei de Rugăciune

Mult iubită Mamă a Salvării, te implor să unești, prin rugăciunile tale, Rămășița Armatei lui Dumnezeu din întreaga lume.

Acoperă toate Grupurile Cruciadei de Rugăciune cu Harul Salvării, revărsat peste... citește tot