Miercuri, 06 februarie 2013 la ora 14:55

Copila mea, trebuie să vă dedicați acum toate rugăciunile voastre acelor suflete pierdute care nu vor recunoaște existența lui Dumnezeu.

Împrăștiate în toată lumea, aceste biete suflete trăiesc în acest timp în care sunt chinuite de minciuni. Aceste minciuni sunt plantate în inimile lor de către Înșelător. Fără Lumina lui Dumnezeu în inimile lor, ei nu au nimic de care să se agate. Ei nu Îl cinstesc pe Dumnezeu, așa că încearcă să găsească un înlocuitor. De obicei înlocuitorul ia forma idolatriei pentru alte persoane sau pentru bunuri materiale. Însă tot ceea ce primesc la finalul căutării lor pentru pace, este confuzie și tulburare. Ei nu vor găsi niciodată pacea fără să Îl iubească pe Dumnezeu.

Iubitul meu Tată, prin Mila Fiului Sau Isus Cristos, revarsă Lumina și Iubirea Sa peste aceste suflete. Însă ei nu accepta aceste haruri și întorc spatele singurului mod prin care pot obține pacea și fericirea veșnică.

Trebuie să vă rugați pentru toți cei sus-puși, care au putere asupra națiunilor voastre, pentru că ei suferă mult. Ei sunt zilnic ținta celui rău care vrea să ii utilizeze ca pe un mijloc de a provoca dificultăți asupra copiilor lui Dumnezeu. Planul lor de a distruge orice urmă a lui Dumnezeu din viețile națiunilor pe care ei le controlează, este deja în funcțiune. Pe măsură ce își vor revela adevăratele intenții, vor deveni și ei victime, la fel ca și acele suflete care vor suferi sub conducerea lor.

Iată o rugăciune pe care trebuie să o recitați pentru ca sa fie luminate guvernele astfel ca Harul lui Dumnezeu să poată acoperi liderii lumii.

Rugăciunea (98) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru ca Harul lui Dumnezeu să-i acopere pe liderii lumii

"O binecuvântată Mamă a Salvării, te implor roagă-L pe Fiul tău să reverse harurile și iubirea Lui asupra liderilor care controlează lumea. Roagă-te ca Lumina lui Dumnezeu să îi vindece de orbirea lor și să le deschidă inimile de piatră. Oprește-i să provoace persecuție asupra oamenilor inocenți. Te implor, roagă-te ca Isus să-i călăuzească și să-i oprească din acțiunile lor prin care vor să împiedice ca Adevărul Învățăturilor Sale să fie răspândit în națiunile din lumea întreagă. Amin."

Iubita voastră Mamă
Mama Salvării

Mesajul contine

Pentru ca Harul lui Dumnezeu să-i acopere pe liderii lumii
Rugăciunea (98) a Cruciadei de Rugăciune

Binecuvântată Mamă a Salvării, te implor, roagă-l pe Fiul tău să reverse harurile și iubirea Lui asupra liderilor care controlează lumea.

Roagă-te ca Lumina lui Dumnezeu să-i vindece de orbirea lor și să... citește tot