Joi, 07 februarie 2013 la ora 21:30

Multiubita Mea fiică, de ce contează că ai Mei copii iubesc atât de mult lucrurile bune pe care Eu le ofer pe pământ?

De ce contează că lumea frumoasă pe care Eu am Creat-o este atât de iubită și admirată de către copiii Mei?

De ce contează că ai Mei copii se iubesc reciproc și găsesc bucurie în alții?

Toate acestea sunt daruri de la Mine, Preaiubitul vostru Tată. Nu trebuie să vă temeți de aceste Daruri minunate, nici să vă simțiți vinovați atunci când ele vă aduc plăcere.

Totuși, cel mai important Dar pe care vi-l dau este Iubirea Mea pentru fiecare dintre voi. Este o iubire unică, iar dragostea pe care o purtați în inimi unii pentru alții are doar o mică asemănare cu Iubirea Mea Atotputernică.

Atunci când puneți iubirea voastră pentru aceste daruri mai presus decât iubirea pentru Dumnezeu, nu veți putea simți pace. Când veți găsi bucurie în Darurile ce vi le-am dat, vă puteți într-adevăr bucura deplin de ele doar atunci când sunt combinate cu pura iubire a inimii pentru Creatorul vostru.

Dovada atotcuprinzătoarei Mele iubiri a fost atunci când vi L-am trimis pe Unicul Meu Fiu să vă elibereze de păcat. El a fost cel mai mare Dar și prin El veți găsi viața veșnică în Noul Meu Paradis.

Calea a fost creată pentru voi și va fi modelată cu grijă pe parcursul întregii călătorii până la Porțile Raiului, prin această ultimă Misiune din Ceruri.

Veniți, urmați-L pe Fiul Meu pe Calea Adevărului și permiteți-i ca prin Marea Lui Milostivire să vă adune într-un înveliș protector.

Eu Îmi extind Sfintele Mele Brațele și vă îmbrățișez în Legământul Fiului Meu, în timp ce El pregătește etapele finale pentru a-i aduce pe toți copiii acasă la Mine.

Casa voastră se va contopi cu a Mea. Răbdare, perseverență, suferință, lacrimi și iubirea pentru Fiul Meu se vor combina, acum când voi mergeți pe acest drum anevoios către Mine. Doar cei îndeajuns de puternici vor ajunge la pașii finali.

Preaiubitul vostru Tată
Dumnezeu Cel Preaînalt