Vineri, 08 februarie 2013 la ora 23:45

Multiubita Mea fiică, dacă oamenii și-ar da seama de Darul pe care urmează să îl acord umanității, prin care voi învia pe cei morți și pe sfinți, ca să se alăture acelora dintre voi ce vor primi Darul Vieții Veșnice în Împărăția Mea, ar înțelege atunci cu adevărat această binecuvântare foarte specială.

A pierde pe cineva iubit, prin moartea de pe pământ, poate fi foarte dureros și cauzează o suferință profundă. Dar Promisiunea Mea de a vă uni cu aceia care au murit într-o stare de Har ca să fiți una, îi va aduce laolaltă pe toți copiii lui Dumnezeu într-un mod glorios.

Familiile se vor uni. Cei dragi se vor aduna și va fi o sărbătoare grandioasă. Toți cei binecuvântați să fie luați în Noul Meu Paradis, care le oferă viață veșnică, vor fi uimiți de grandoarea Marelui Meu Dar.

Pregătiți-vă pentru moarte. Nu vă temeți de ea. Dar să știți că nu este ușor să ajungeți în Cer. Este necesară multă pregătire spirituală. Când veți înțelege cu claritate minunata viață care vă așteaptă la A Doua Mea Venire, atunci veți ști ce se așteaptă de la voi.

Voi trebuie nu numai să urmați instrucțiunile Mele acum, dar trebuie și să preluați responsabilitatea de a Mă ajuta să salvez sufletele acelora care nu sunt interesați de Mine și care nu au nicio dorință de a-și salva sufletele, de a se răscumpăra în fața Mea, sau de a primi Sacramentele. Aceasta se întâmplă pentru că ei au luat o decizie în cunoștință de cauză, de a separa existența Mea de viața lor de zi cu zi. Eu Sunt ceva de care ei sunt vag conștienți – un fel de concept spiritual pe care ei nu îl înțeleg. Motivul acestui fapt este că ei nu doresc să facă schimbările necesare pentru a deveni demni de Împărăția Mea.

Aceste suflete lâncede pierdute Mă îngrijorează cel mai mult, pentru că numărul lor este mare și încetul cu încetul ele se îndepărtează tot mai mult de Mine. Singurul mod în care îi pot încuraja să se apropie este prin mijloacele de comunicare moderne, pentru a le atrage atenția. Fiecare piatră va fi răsturnată. Tot ce stă în Puterea Mea se va face pentru a-i aduce la Mine.

Apoi, în fine, există acele suflete care – nu din vina lor – nu au auzit niciodată de Mine. Ei nu au auzit niciodată de moartea Mea pe Cruce sau de implicațiile pe care acest eveniment le are asupra viitorului existenței lor. Trebuie să le arăt Adevărul. Trebuie să îi învăț. Trebuie să fac simple Mesajele Mele. Trebuie să le arăt dovada existenței sufletului lor iar voi, Armata Mea, Mă veți ajuta să fac aceasta.

Vor fi multe lucruri pe care va trebui să le faceți pentru salvarea tuturor sufletelor, iar Eu, Isus al vostru, vă voi arăta cum se vor întâmpla acestea. Vă voi instrui mai amănunțit și sper că veți răspunde Chemării Mele, indiferent cât de imposibilă poate părea misiunea.

Iubiți-Mă și încredeți-vă în Mine, pentru că Eu sunt Învățătorul vostru și prin Mine veți înțelege Planul Meu Divin Final. Atunci toate se vor împlini și lumea va fi gata pentru Întoarcerea Mea Glorioasă.

Al vostru iubit Învățător
Isus Cristos