Sâmbătă, 09 februarie 2013 la ora 15:50

Multiubita Mea fiică, pe măsură ce Mesajele Mele se răspândesc rapid, tu ești victima unui atac feroce din partea satanei și a armatei lui de demoni. Ei dansează în jurul tău ca să te distragă, să te rănească și să te chinuie – toate având un singur scop. Acela de a opri această Lucrare.

Îți spun aceasta pentru a te preveni că, cu cât Cuvântul Meu Sfânt va fi auzit mai mult și omul va deveni mai flămând să primească Harurile Mele, cu atât nefericirea pe care va trebui să o suporți va fi mai mare. Toți cei care sunt implicați în această Misiune vor simți acum efectele acestor atacuri. În acest fel veți ști că ele vin de la cel rău.

Veți fi chinuiți de ispita de a reduce timpul pe care Mi-l acordați prin rugăciunile voastre. Veți fi întrerupți în fiecare secundă atunci când veți încerca să îndepliniți sarcinile cerute vouă, ca să împliniți Voința Mea Divină.

Provocați fiind cu orice ocazie de către alții, care încearcă să blocheze publicarea Cărților Mele, veți deveni frustrați și incapabili să mai faceți următorul pas înainte. Atunci, ca o lovitură puternică în stomac – care e semnul unui atac demonic – veți fi părăsiți de toți aceia care constituie legături esențiale pentru această lucrare. Și, atunci când veți crede că această Misiune este imposibilă, eu voi deschide o ușă, apoi o alta și voi continua să ridic toate barierele, până când Dorințele Mele vor fi ascultate.

Acesta este un punct crucial în Planul Meu Divin de Salvare. Din această zi Cuvântul Meu se va auzi mai tare și puțini vor putea să îl ignore. Atunci toate națiunile, în toate limbile, vor simți gustul plăcut al Adevărului. Unii vor înghiți pe nerăsuflate Cuvântul lui Dumnezeu. Alții îl vor scuipa afară și vor fi și dintre aceia care se vor sufoca cu el – atât de închise au devenit inimile lor.

De fiecare dată când vei simți că această Misiune a devenit imposibil de îndeplinit, să știi că nu prin mâna ta Cuvântul Meu este făcut cunoscut tuturor națiunilor, ci prin Mâna Mea, Vocea Mea și Puterea Mea - prin Duhul Sfânt este condusă această Misiune.

Să nu uiți niciodată că tu ești cea care scrie. Autorul sunt Eu. Puterea Mea urcă prin tine. Suferința Mea pârjolește mintea și trupul tău. Când simți durere, este Durerea Mea cea pe care o simți. Când ești chinuită de obstacolele pe care ți le-a pus înainte satana, de fapt sunt Eu, Isus Cristos, cel pe care îl țintește. Tu ești pur și simplu vehiculul. Să nu uiți niciodată aceasta și să fii mulțumită că ai fost binecuvântată cu un asemenea Dar.

De acum ar trebui să poți să Îmi predai Mie aceste probleme și să continui să faci ceea ce ți se cere, fiica Mea. Planul Meu este de a salva fiecare suflet ce trăiește în lume astăzi și satana va duce un război teribil ca să Mă oprească. Oricine lucrează cu Mine va fi o țintă și doar dragostea ta pentru Mine și încrederea în Mine te vor susține în aceste vremuri tulburi.

Al vostru Isus