Duminică, 10 februarie 2013 la ora 14:18

Preaiubiții Mei discipoli, oh, cum aduceți lacrimi de alinare Ochilor Mei Sfinți. Națiunile voastre frumoase, pline de bogăția abundentă a resurselor naturale, sunt atât de goale în suflet. Națiunile Australiei și a Noii Zeelande sunt luxuriante, pe de o parte, datorită Darului pe care Tatăl Meu vi l-a lăsat ca moștenire, dar pe de altă parte, ele sunt sterpe.

Cer acum Națiunilor voastre să Mă ajute să aprind credința voastră și să răspândesc Cuvântul Meu Sfânt, astfel încât acesta să hrănească sufletul tuturor copiilor lui Dumnezeu din țara voastră.

Cuvântul Meu va fi răspândit în Australia, prin această ultimă Misiune a Mea de a salva sufletele de pe pământ.

Ție, fiica Mea, îți va fi dat Darul Duhului Sfânt astfel încât să aduci la Mine sufletele pe care le aștept cu nerăbdare. Voi, discipolii Mei, aveți o sarcină grea de purtat, deoarece Cuvântul lui Dumnezeu este necunoscut de milioane de suflete din țara voastră. Foarte puține Biserici, din comunitățile Creștine, Îl folosesc în modul în care ar trebui. Sunt ca niște cochilii goale și Eu sunt nemulțumit de credința slabă care există printre voi. Aveți mult de învățat și mai mult de câștigat, atunci când Mă urmați pe Mine – din voința voastră liberă – pe Calea Adevărului.

Planul Meu de a pregăti sufletele voastre și de a vă cere ajutorul pentru a salva acele suflete care nu cred în Dumnezeu, este măreț. Misiunea Mea este aceea de a-i chema pe atei și de a-i învălui cu Duhul Meu Sfânt, astfel încât Vocea Mea să fie auzită repede. Aici este o Cruciadă de Rugăciune specială pentru a salva Australia și Noua Zeelandă.

Rugăciunea (99) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru salvarea Australiei și a Noii Zeelande

"O, Dumnezeule, Tată Atotputernic, în numele Preaiubitului Tău Fiu, Isus Cristos, ai milă de toți copiii Tăi din Australia și din Noua Zeelandă. Iartă-i pentru respingerea Sfântului Tău Cuvânt. Iartă-i pentru păcatul indiferenței. Scapă-i de cultura lor păgână și acoperă-i cu harurile care inspiră speranță, credință și caritate printre frații și surorile lor. Te implorăm pentru darul discernământului și îți cerem să le dai tuturor binecuvântările de care au nevoie pentru a asigura că doar Adevărul Sfântului Tău Cuvânt poate fi auzit, ca tuturor sufletelor să le fie acordate cheile vieții veșnice. Amin."

Foarte curând Duhul Meu Sfânt va mistui sufletele voastre și voi veți mărșălui înaite cu încredere liniștită , în timp ce declarați Adevărul tuturor acelora cu care vă întâlniți.

Fiți recunoscători pentru această binecuvântare prin care Eu acopăr acum Națiunile voastre. Vă iubesc și am încredere că veți răspunde Chemării Mele.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru salvarea Australiei și a Noii Zeelande
Rugăciunea (99) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule, Tată Atotputernic, în numele Preaiubitului Tău Fiu, Isus Cristos, ai milă de toți copiii Tăi din Australia și din Noua Zeelandă.

Iartă-i pentru că resping Sfântul Tău Cuvânt.

Iartă-i pentru... citește tot