Luni, 11 februarie 2013 la ora 12:30

Preaiubita Mea fiică, dorința Inimii Mele este de a-i salva de la chinurile iadului pe aceia care au comis păcate groaznice.

Pentru fiecare păcat de moarte comis durerea dată de flăcări va sfâșia în bucăți sufletul ca și cum acesta ar fi din carne. Strigătele de suferință și teroare ce se aud de la aceste suflete, în timp ce sunt trase în adâncurile iadului, frâng Preasfânta Mea Inimă.

Inima Mea este rănită și durerea cumplită pe care o simt este din cauza acestor sărmane suflete. Mulți oameni care trăiesc pe pământ sunt acum într-un pericol teribil, deoarece foarte mulți cred că păcatul de moarte este doar o greșeală minoră și ca atare ei justifică păcatul. Iar apoi, ei continuă pe calea auto-distrugerii. Dacă nu văd greșelile mari pe care le fac, vor suferi condamnarea, osândiți să ardă în agonie pentru eternitate.

Atât de puțini oameni cred în existența iadului. Mulți cred că iadul este doar un loc plăsmuit de închipuirea populară. Atât de mulți nu cred că Dumnezeu ar permite existența unui asemenea loc, și că toate păcatele, indiferent de gravitatea lor, sunt iertate. Eu îi învinuiesc pe acei slujitori sfințiți care de-a lungul deceniilor au greșit cedând presiunilor unei lumi seculare. Această amăgire a dus la pierderea a miliarde și miliarde de suflete. Chiar dacă pentru acele suflete este prea târziu, încă mai este timp, astăzi, pentru ca oamenii ce poartă pata păcatului de moarte să fie salvați.

Trebuie să vă rugați pentru ca acești oameni să poată fi protejați de ademenirea vicleană a satanei, care se bucură de posibila lor soartă. Lumina Mea poate, și se va revărsa asupra lor, doar atunci când își vor deschide ochii către Adevărul existenței păcatului. Oricât M-ar chinui cu răutățile lor, nu este nici unul care să nu simtă tulburare sau disperare din cauza păcatelor lor. Deși mulți cunosc cauza acestei neliniști, nu vor face nimic împotriva ei, ci vor continua să accepte și să își justifice păcatele. Unii fac asta pentru că sunt înconjurați de negura minciunilor care sunt integrate în cultura lor. Asemenea minciuni promovează acceptarea păcatului.

Ajutați-Mă să-i salvez cu această Litanie.

Litania de Rugăciune (5) "Isus către Omenire": Pentru salvarea celor în păcat de moarte

"Isuse, salvează toți păcătoșii de focurile iadului.
Iartă sufletele întunecate.
Ajută-le să Te vadă.
Ridică-i din întuneric.
Deschide-le ochii.
Deschide-le inimile.
Arată-le Adevărul.
Salvează-i.
Ajută-i să asculte.
Scapă-i de mândrie, lăcomie și invidie.
Apără-i de rău.
Ascultă cererea lor de ajutor.
Prinde-i de mâini.
Atrage-i spre Tine.
Salvează-i de înșelăciunea Satanei. Amin."

Discipolii Mei, ajutați-i, cerând zilnic de la Mine să îi iert pentru insultele teribile pe care le-au aruncat asupra Mea.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru salvarea celor în păcat de moarte
Litania de Rugăciune (5) "Isus către Omenire"

Isuse, salvează toți păcătoșii de focurile iadului.
Iartă sufletele întunecate.
Ajută-le să Te vadă.
Ridică-i din întuneric.
Deschide-le ochii.
Deschide-le inimile.
Arată-le Adevărul.
Salvează-i... citește tot