Duminică, 24 februarie 2013 la ora 22:00

Multiubita Mea fiică, atunci când lumea va trece prin Avertisment, se va divide în două părți.

Prima parte va fi constituită din cei care au acceptat Confesiunea, și ale căror suflete au fost copleșite de Duhul Sfânt. Începând din acea zi convertirea lor va fi completă, și din această cauză ei vor avea de suferit de pe urma celor care resping Mâna Milostivirii Mele.

A doua parte va fi alcătuită din cei cu suflete înrăite care sunt loiali bestiei și care și-au încredințat în mod deliberat sufletele Satanei, fiind pe deplin conștienți de ceea ce fac. Ei cred în așa-numitul paradis care le-a fost promis (de către satana) și care desigur nu există. Destinul lor este suferința veșnică în focurile iadului.

Mai sunt și acele suflete care nu cred nici în Dumnezeu, nici în Mine, Salvatorul lor, Isus Cristos. Milostivirea Mea nu va fi acceptată de către mulți dintre ei. Ei nu vor avea grijă de starea sufletului lor fiindcă ei cred că aceasta nu contează. Aceștia sunt ateii – dintre care mulți au inimă bună, însă consideră că își pot controla singuri viața și că preocuparea lor pentru satisfacțiile lumești îi va susține în această existență. Ei cred că aceste lucruri sunt suficiente pentru a le aduce pace și mulțumire, însă bineînțeles că nu este așa, fiind imposibil atâta timp cât păcatul nu va fi înlăturat.

Încăpățânarea lor înseamnă că, dacă nu se schimbă să Mă accepte pe Mine, Isus Cristos, ei nu pot merge la Tatăl Meu. Ei nu pot primi acces în Paradisul pe care El l-a creat pentru toți copiii Săi.

Cea mai mare greșeală pe care o puteți face este să presupuneți că doar cei cu păcate grele sunt aruncați în focurile iadului. Din nefericire, toți cei care Îl resping pe Dumnezeu nu pot fi lângă El și nici nu pot fi obligați să-L accepte. Libera lor voință este marele Dar dat lor de către Dumnezeu. Nu le poate fi luat în nici un fel. Prin libera lor voință își vor determina soarta. Ori vor alege Mâna Mea și vor intra în Paradis, ori vor accepta minciunile sădite în mințile lor de satana, care le va pecetlui destinele.

Al vostru Isus