Luni, 25 februarie 2013 la ora 23:00

Fiica Mea preaiubită, timpurile care vin vor zgudui lumea din toropeala ei, indiferent de religia pe care o urmează oamenii – dacă aceștia urmează vreuna – căci vocea micului corn va cere atenția întregii lumi. Așezat în Scaunul lui Petru, acest impostor va striga cu voce tare și va proclama, mândru, soluția sa de a uni toate bisericile într-una singură. Aclamat ca un inovator modern, el va fi aplaudat de lumea seculară, pentru că va tolera păcatul.

Va introduce legi noi care nu doar că vor contrazice Învățăturile Bisericii Catolice, ci vor și încălca toate legile Creștine. Preoții care se opun acestor Mesaje vor fi forțați să le reexamineze atunci când oribilul adevăr va fi revelat. Aceștia vor conștientiza, în sfârșit, Adevărul Cuvântului Meu, dat ție, fiica Mea. Cum vor mai plânge de durere atunci când își vor da seama că Eu, Isus Cristos, sunt Cel Care – cu Binecuvântarea Tatălui Meu – vă dezvăluie profețiile ultimelor timpuri în cele mai mici amănunte!

Apoi, ei vor devora fiecare Cuvânt de pe Buzele Mele Sfinte, pe măsură ce voi revela tot mai multe evenimente pe cale să apară, în scopul de a pregăti omenirea. Este esențial ca omul să asculte și să răspundă Chemării Mele, ca să pot să-i salvez pe toți din strânsoarea fiarei.

Ocupat fiind cu ambițiile sale mărețe ca să impresioneze catolicii din întreaga lume, falsul profet va fi dat de-o parte pentru un timp, deoarece acum, pe scena lumii, va intra anticristul, după cum a fost prezis.

Când veți auzi în știrile media despre noul negociator, promițător și competent al păcii, voi veți ști cine este. El va fi un aliat apropiat al profetului fals și nu e nici o îndoială cine este el – fiul satanei.

Oricât ar fi de înspăimântătoare toate acestea, amintiți-vă că Eu, Isus Cristos, Sunt Rege. Niciun om și niciun dușman nu are putere mai mare decât Dumnezeu. Dar bătălia pentru suflete trebuie purtată, așa cum a fost proorocit. Răspândind Cuvântul Meu, Mesajele și Rugăciunile Mele, Mă veți ajuta să salvez sufletele de care am nevoie, așa încât în Paradisul cel Nou să intre toți copiii lui Dumnezeu.

Aveți mereu încredere în Mine, Isus al vostru, căci Eu vă voi conduce și vă voi păzi în timpul acestei urâciuni de pe pământ. Vă promit că acest timp va fi scurt.

Isus al vostru