Sâmbătă, 23 aprilie 2011 la ora 16:40

Preaiubita Mea fiică, cu mare bucurie copiii Mei se bucură acum la Sărbătoarea Învierii Mele. Acest an este important pentru că marchează începutul noii Ere a Iluminării care trebuie să încapă în curând pe Pământ.

Mărețul Dar al Milostivirii Mele va aduce o mare ușurare credincioșilor și va genera un sentiment uriaș de euforie în rândul necredincioșilor care se vor converti. Când vor descoperi Adevărul, inima li se va ușura și se va umple de iubire pentru Dumnezeu, Tatăl Veșnic și pentru Mine, Mântuitorul vostru divin. Chiar și cei care nu sunt creștini vor înțelege Adevărul Existenței Mele. În cele din urmă, toate acestea vor crea un sentiment de bucurie și iubire în lume.

Marele Avertisment trebuie să fie urmat de rugăciune

Trebuie însă să vă amintiți o învățătură importantă în legătură cu Marele Avertisment. Acest eveniment deosebit, când nu doar că vă veți vedea păcatele așa cum Eu le văd ci veți putea înțelege și Adevărul despre viața ce va veni, trebuie să fie urmat de rugăciune.

Din păcate, după aceea mulți vor recădea în păcat. Acum e timpul să vă pregătiți pentru a evita această situație, rugându-vă Rozarul Milostivirii Divine în fiecare zi a vieții voastre. Dacă vă faceți obiceiul de a vă ruga această rugăciune atotputernică, vă veți menține la un nivel al convertirii și al credinței care va mătura întreg Pământul.

Bucurați-vă, rugați-vă și mulțumiți-Mi Mie, Mântuitorul vostru divin, pentru această mare Milostivire. Îngenunchiați și dați slavă lui Dumnezeu Tatăl pentru Darul Jertfei prin Moartea Mea pe Cruce. Rugăciunea va ajuta să se diminueze impactul persecuției aduse de alianța Noii Ordini Mondiale, care va urma. Dacă voi, într-un număr suficient de mare, Îmi rămâneți credincioși Mie și Învățăturilor Mele și continuați să vă rugați și să participați la Sacramente, atunci veți putea schimba cursul evenimentelor ce vor urma.

Cât de puternică este rugăciunea la Milostivirea Mea Divină! Mulți dintre voi încă nu înțeleg semnificația ei. Mulți, din nefericire, nici n-au auzit despre asta până acum.

Pe aceia dintre voi care îmi sunteți fideli Mie, trebuie să vă rog acum ceva special. Eu nu vreau să văd că se distruge nici unul dintre copiii Mei. Din acest motiv vi se dă Marele Avertisment. Acesta vă va arăta vouă tuturor, incluzându-i și pe cei sceptici, exact ceea ce se va întâmpla la Judecata de pe urmă. Așadar, ca să Mă ajutați să salvez fiecare suflet, vreau să-Mi promiteți, ca un dar din partea voastră, că Mă veți ajuta să câștig sufletele.

Alcătuiți grupuri de rugăciune ale Milostivirii Divine în toată lumea și recitați această rugăciune [n.t. Coronița Milostivirii Divine] pentru toate persoanele cunoscute care sunt pe patul de moarte, căci Eu vă garantez mântuirea lor dacă veți face așa. Adunați-vă la un loc, popor al Meu. Urmați-vă Mântuitorul. Rugați-vă cum nu v-ați rugat până acum și astfel se vor salva și mai multe suflete.

Apoi, veți fi parte a lumii noi pe care Eu v-am promis-o, când Pământul și Cerul se vor uni. Acest viitor minunat este pentru voi toți. În loc să vă fie frică de această mare schimbare, deschideți-vă mintea, inima și sufletele la bucuria care vă așteaptă. Veți aduce schimbări uriașe în fiecare țară, în fiecare familie, în fiecare biserică și în orice comunitate, prin faptul că vă uniți într-o singură grupare puternică în întreaga lume.

Rugăciunile voastre vor ajuta să se evite o mare parte a persecuției care se va întâmpla totuși, așa cum a fost prevestit. Din respect pentru Mine, Mântuitorul vostru veșnic iubitor, urmați-Mă acum.

Eu trăiesc în fiecare din voi. Știu ce se ascunde în inima și în sufletul vostru. Dacă Îmi oferiți Mie, pentru frații și surorile voastre, promisiunea voastră de fidelitate față de Milostivirea Mea, veți primi haruri speciale.

 Al vostru Împărat al Milostivirii si Drept Judecător, Isus Cristos