Marți, 26 februarie 2013 la ora 22:00

Preaiubita Mea fiică, un alt lider politic, despre care ți-am vorbit în trecut, va fi în curând asasinat.

Doresc ca tu să le dezvălui tuturor cine este această persoană, mai târziu, prin intermediul dovezilor date ție și altora, pentru ca mai multă lume să accepte Adevărul acestor Mesaje. Acest sărman suflet a scăpat de la moarte acum ceva vreme, dar popularitatea sa nou dobândită îl va pune în pericol. El este un dușman al forțelor masonice iar acestea nu vor mai tolera mult timp ca el să rămână la conducere.

Când voi, discipolii Mei, veți vedea că profețiile date unui suflet ales vor avea loc, atunci veți ști că acestea grăiesc Adevărul și că au fost date din Ceruri, pentru că nu ar fi putut fi inventate.

Dorința Mea este să le dovedesc acelora care desconsideră Mesajele Mele, că sunt Eu, iubitul vostru Isus Cristos, Cel care vorbește lumii prin acest profet. Deși sunt foarte fericit pentru că văd cât de mult Mă iubiți și cum respectați rugăciunile ce v-au fost date din Ceruri, în același timp Eu trebuie să Mă ocup de cei sceptici dintre voi.

Foarte curând în Europa va avea loc o diviziune ce va fi legată de Uniunea Europeană și de țara în care se află Scaunul lui Petru. Această diviziune va avea ca rezultat un război care va fi un alt tip de război comparativ cu alte războaie. Dar va fi un război violent. Oamenii se vor ridica unii împotriva celorlalți în Germania, Italia și Franța. Trebuie să vă rugați ca discipolii Mei să rămână fermi și să se asigure că în aceste țări vor fi înființate repede Grupurile de Rugăciune Isus către Omenire.

A venit timpul ca Eu, Isus Cristos, Mielul lui Dumnezeu, să revelez mai multe informații conținute în Peceți. O voi face cu mare atenție, pentru că trebuie să fiți pregătiți atât sufletește cât și trupește. Fiind un Dumnezeu al Dreptății, Eu Mă voi asigura să vă ghidez pe toți și să vă binecuvântez cu Puterea Mea în vreme ce fiecare etapă vă va fi revelată pas cu pas.

Iubitul vostru Isus