Miercuri, 27 februarie 2013 la ora 15:30

Preaiubita Mea fiică, Liturghiile zilnice vor continua pentru câtva timp și îi îndemn pe toți discipolii Mei să continue să asiste la ele, ca și până acum.

Trebuie să primiți în continuare Sfânta Mea Euharistie. Nu trebuie să opriți jertfa voastră zilnică, pentru că nu voi veți fi cei obligați să ia aceasta decizie. Vor declara că se va face o formă diferită de sacrificiu pentru Dumnezeu, iar voi veți ști instantaneu când se va întâmpla, deoarece practicarea Sfintei Liturghii va fi oprită de către falsul profet. În locul Sfintei Liturghii va fi un ritual păgân universal, iar voi, discipolii Mei iubiți, binecuvântați cu Darul Duhului Sfânt, veți recunoaște ceea ce va fi el cu adevărat.

Voi nu trebuie sub nici o formă să abandonați Biserica pe care Eu am dăruit-o lumii, care este bazată pe Învățăturile Mele, și nici Sacrificiul Morții Mele pe Cruce, prezentat vouă prin Preasfintele Daruri.

Voi, discipolii Mei iubiți, sunteți Biserica Mea. Iubiții Mei preoți și iubitul meu cler, binecuvântați cu Darul Duhului Sfânt, niciodată nu se vor lepăda de Mine. Nu se vor lepăda nici de voi. Astfel, Biserica Mea va dăinui, pentru că ea nu poate să moară niciodată. Biserica este Trupul Meu pe pământ, de aceea nu poate fi niciodată distrusă. Cu toate acestea, ea va fi zdrobită, chinuită și respinsă, iar apoi lăsată în pustie să moară. În timp ce dușmanii mei vor încerca totul pentru a distruge orice fărâmă de viață rămasă, Biserica mea se va ridica din nou. Dar țineți minte, nu va muri niciodată, deși s-ar putea să pară astfel.

Biserica Mea pe pământ va fi redusă ca mărime și, nu din vina ei, va deveni doar rămășița armatei Mele.

Adevăratul Meu Vicar, înlăturat, va lupta să-i îndrume pe copiii lui Dumnezeu cât de bine va putea. Voi fi Eu, Isus Cristos, cel care vă voi ghida, vă voi înălța, vă voi elibera de răul care va veni forțat peste voi; un rău care va duce la un final brusc și îngrozitor pentru toți aceia care sunt de partea anticristului și a slujitorilor săi.

Al vostru Isus