Joi, 28 februarie 2013 la ora 23:50

Preaiubita Mea fiică, aceste zile, care aproape că sunt peste voi, aduc cu ele un întuneric și o disperare cumplite, cum nu ați mai întâlnit în viața voastră.

Acest întuneric va fi unul al spiritului și va fi cauzat de pustiul din acele suflete care-l urmează pe anticrist și pe falsul profet. Durerea spirituală pe care ei o vor pricinui creștinilor care refuză să asculte această erezie, va fi greu de îndurat.

Eu vă spun acestea doar ca să știți în inimile voastre că durerea respingerii, pe care o veți simți, va fi pentru că voi, prin susținerea Cuvântul Meu Sfânt veți suferi în Numele Meu.

Nu trebuie să puneți niciodată sub semnul întrebării aceste cereri uriașe, care vor veni asupra voastră, și nici să vă pierdeți încrederea, pentru că sunt Eu, Regele vostru, Cel care am Puterea să vă ajut să puteți suporta acest lucru. Nu trebuie nici să vă îndoiți vreodată că această Rămășiță de Armată, din care veți face parte, pentru a-Mi rămâne loiali Mie, Isus Cristos, a fost profețită.

Nu ascultați de cei care vor încerca să vă spună că nu trebuie să credeți în aceste Sfinte mesaje ale Mele pentru lume, pentru că ei sunt induși în eroare. Trebuie să vă rugați pentru cei care nu vor avea puterea sau spiritul discernământului și care vor alege drumul greșit. Mulți dintre cei care îl vor urma pe profetul mincinos vor încerca să vă tragă în jos pe acel drum.

Fratele va lupta împotriva fratelui și surorii sale, tatăl împotriva fiului, mama împotriva fiicei – toți vor încerca să urmeze Adevărul, însă mulți nu vor reuși să vadă erorile din învățăturile profetului fals și se vor pierde de Mine.

Doar cei mai curajoși și neînfricați dintre voi, care mă iubesc cel mai mult, vor conduce armata Mea spre mântuire. Ei vor aduce cu ei miliarde de suflete, sub Îndrumarea Mea, spre mântuire. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să renunțați niciodată.

Al vostru Isus