Joi, 28 februarie 2013 la ora 23:55

Preaiubita Mea fiică, Eu am trimis Duhul Meu Sfânt să îi acopere pe toți copiii lui Dumnezeu în aceste timpuri, în efortul Meu de a ridica negura răului din lume.

Trebuie să vă rugați mult, în aceste timpuri, pentru toți slujitorii Mei sfințiți care se găsesc acum într-o stare de confuzie îngrozitoare. Ei vor fi atât de plini de tristețe în următoarele săptămâni, din cauza demisiei Sfântului Meu Vicar, încât nu vor ști către cine să se întoarcă.

Le cer tuturor slujitorilor Mei sfințiți să Mă cheme pe Mine, iubitul lor Isus, ca să pot să îi acopăr cu Prețiosul Meu Sânge. Eu le voi da harurile de care au nevoie pentru a discerne Adevărul Învățăturilor Mele. Atunci ei vor recunoaște înșelătoria care este pe cale să le fie prezentată.

Ei nu trebuie să se îndoiască niciodată de Mine. Trebuie să își pună în Mine toata încrederea. Nu trebuie să părăsească niciodată Numele Meu și trebuie să fie tot timpul în alertă.

Spune-le că îi iubesc cu duioșie și că din Ceruri li se vor da lor Daruri speciale. Aceste daruri le vor aduce pace, speranță și curaj, în timpurile turbulente care stau în fața Sfintei Mele Biserici de pe pământ.

Isus al vostru