Marți, 05 martie 2013 la ora 15:30

Fiica Mea multiubită, fie ca toți oamenii să reușească să recunoască schimbările care vor avea loc în lume, căci tot ceea ce este prezis în Cartea Revelației se va împlini. Multe dintre aceste evenimente nu se vor potrivi cu interpretarea omenească obișnuită a secretelor care au fost revelate Sf. Ioan Evanghelistul. Cu toate acestea, ele vor avea sens atunci când le veți vedea drept ceea ce sunt.

Planul sofisticat și elaborat cu atenție al anticristului a fost ingenios conceput împreună cu multe persoane, inclusiv politicieni renumiți în întreaga lume care nu au identificat planul malefic până acum.

Multe centre au fost organizate în diferite națiuni de unde plănuiesc să preia controlul asupra multor țări. Totuși activitățile lor au fost diminuate datorită rugăciunilor sufletelor alese și a celor care recită Rugăciunile Cruciadei Mele.

Rugăciunile voastre vor fi întotdeauna auzite în Cer, așa că trebuie să continuați să vă rugați cu fervoare pentru a diminua acțiunile malefice ale bestiei care nu va câștiga niciodată această luptă pentru suflete, căci zilele sale sunt scurtate.

Nu doresc să vă sperii, ci să vă pregătesc. Acum îi înzestrez cu puteri și haruri speciale pe toți cei care îndeplinesc dorințele Mele de a recita Rugăciunile Cruciadei.

Semnele vor fi date tuturor și vor avea loc minuni.

Puterea Mea va curge prin venele voastre, pe măsură ce vă port pe Calea Mea pentru a salva omenirea.

Al vostru Isus