Miercuri, 06 martie 2013 la ora 09:45

Preaiubita mea fiică, îi chem pe toți aceia în lume care cred în Mine, Isus Cristos, să asculte.

Atât de mulți dintre voi veți găsi greu de acceptat suferința pe care va trebui să o îndurați în Numele Meu. Până acum, suferința voastră s-a limitat la durerea pe care ați simțit-o în suflete pentru păcatele oamenilor și pentru Sacrificiul pe care L-am făcut pentru a salva omenirea de răutatea proprie. Acum veți fi ridiculizați pentru Credința voastră și vă vor face să vă simțiți rușinați când preaslăviți Învățăturile Mele și Legile Lui Dumnezeu.

Mulți dintre voi veți respinge acest Apel din Ceruri din cauza fricii. A accepta că acum Eu comunic cu lumea pentru a o pregăti pentru a Doua Mea Venire nu este un lucru pe care oamenii îl pot accepta cu ușurință. Căci cine este profetul Meu? Și care sunt aceia care vin înaintea ei în Numele Meu? Cum știți că ea vorbește Adevărul cu atâția falși profeți și impostori în jur care vă derutează? Niciodată nu a existat un profet trimis din Ceruri care nu a suferit ridiculizare, abuz, chinuri și cruzime. Nici măcar unul. Mulți dintre ei au fost uciși. Puteți fi siguri atunci când fructele Lucrării Mele, date acestor profeți, rezultă în rugăciune și convertire, că aceștia au fost trimiși de Dumnezeu în lume pentru a-i pregăti pe copiii săi ca aceștia să se întoarcă la El.

Fiți conștienți că adevărații Mei profeți vor tine piept testului timpului. Acelora care ignoră Mesajele pe care ei le aduc rasei umane: vor fi vaiete și scrâșnitul dinților. Când atacați Cuvântul Meu Sfânt dat unui profet adevărat vă opuneți Voii Lui Dumnezeu. Poate nu simțiți rușine acum. Poate credeți că apărați Cuvântul Meu când atacați profeții Mei, dar cu timpul paguba pe care o aduceți acestei ultime Misiuni a Mea pe pământ, când vi se va revela, vă va aduce frică teribilă și suferință.

Dacă Mă iubiți, trebuie să țineți ochii deschiși și să citiți atent instrucțiunile Mele. Dacă nu reușiți să țineți seamă de avertismentele Mele, date vouă datorită Iubirii Lui Dumnezeu, veți respinge Adevărul. Numai Adevărul vă poate salva. Adevărul este oxigenul necesar pentru a susține viața sufletelor voastre. Fără Adevăr, nu Mă veți vedea clar și nu veți putea face alegerile corecte. Țineți minte, Eu sunt Adevărul. Fără Mine nu aveți viață.

Al vostru Isus