Joi, 07 martie 2013 la ora 11:05

Preaiubita Mea fiică, este important ca discipolii Mei de pe pământ să înțeleagă modul în care rugăciunile pot și vor salva omenirea. Puterea rugăciunii și în special, recitarea Sfântului Rozariu, care lasă bestia fără puteri, nu poate fi subestimată. Pentru ca să salvați mai multe suflete trebuie de asemenea să recitați Rozariul Milostivirii Divine.

Alegeți rugăciunile Cruciadei de Rugăciune pe care Eu vi le dau și spuneți-le în așa fel încât să vă puteți concentra asupra diferitelor intenții, în timpul rugăciunilor de grup. Dacă, de exemplu, vă rugați rugăciunea Cruciadei de Rugăciune pentru Harul Imunității, faceți acest lucru în așa un fel încât grupul de rugăciune, în acea zi, să se concentreze pe o selecție de rugăciuni ale Cruciadei de Rugăciune, care fac apel la ocrotirea lui Dumnezeu pentru suflete. În altă zi, axați-vă pe o selecție de rugăciuni care vă sunt date pentru ocrotirea preoților și a clerului.

Când se vor forma peste tot în lume, Grupurile de Rugăciune ale Cruciadei de Rugăciune vor deveni armura necesară înfrângerii dușmanului, în mai multe feluri decât puteți voi crede că este posibil.

Eu voi continua să vă dau Darul unor noi rugăciuni, care aduc cu ele miracole deosebite. Fără o astfel de intervenție, n–aș putea salva sufletele pe care le doresc atât de mult.

Mergeți și organizați-vă întâlnirile pentru Cruciadele de Rugăciune pe baza formatului pe care vi l-am dat, dar faceți-o pe părți, astfel încât să vă puteți concentra pe intenții speciale. Nu este nevoie să recitați toate rugăciunile odată, deși vă îndemn să recitați cât de multe dintre ele în fiecare săptămână.

Îmi aduceți atâta bucurie și mângâiere, dragii mei discipoli. Vă dăruiesc binecuvântările Mele pentru puterea și curajul cu care să vă continuați misiunea de a salva suflete. Vă iubesc.

Al vostru Isus