Sâmbătă, 09 martie 2013 la ora 21:45

Multiubita Mea fiică, pe măsură ce se apropie Vinerea Mare multe suflete vor începe să înțeleagă că Avertismentul Meu pentru omenire e pe cale să vină peste lume.

Imediat ce urâciunea se va manifesta, Adevărul acestor mesaje va fi pe deplin înțeles.

Adunați-vă oamenii, uniți în rugăciune, deoarece un nor negru va acoperi pământul. Pedeapsa se va abate asupra omenirii pe măsură ce aceasta se scufundă în abisul indiferenței și al apatiei față de Cuvântul lui Dumnezeu.

Cei care au întors spatele Darului oferit omenirii prin moartea Mea pe Cruce, se vor trezi și vor vedea cât de grotesc apare sufletul lor în Ochii Mei. Curând ei vor realiza că nu au primit decât o perioadă scurtă pentru a se căi. Răbdarea Mea e mare, însă tristețea Mea e profundă. Inima lor este atât de îndârjită, încât ei nu numai că mă ocolesc pe Mine, preaiubitul lor Isus, dar își refuza lor înșiși darul pe care li l-am pus necondiționat la dispoziție.

Cât de mult au fost înșelați, să creadă în propriile lor iluzii false cum că lumea este a lor și pot să trăiască în ea oricum le place, fără nici o grijă care să îi încetinească din goana lor pentru căutarea satisfacției. Această lume nu va mai fi mult timp la dispoziția lor pentru că e doar o stare temporară. Curând se vor trezi într-o stare nouă, iar pentru mulți dintre ei aceasta nu va fi în Noul Meu Paradis.

Intervenția Mea e aproape și Planul Meu de salvare a lumii va fi în curând pe deplin cunoscut. Mândria este inamicul vostru cel mai mare și e păcatul cel mai mare al satanei. Când cineva îl denunță pe un altul, îl mustră și arătându-l cu degetul îl acuză în Numele Meu, devine victima păcatului satanei.

Păcatul mândriei este cel care va provoca pieirea omenirii și care va scufunda multe suflete în flăcările iadului.

Nu cădeți victimele capcanelor înșelătorului și rămâneți tăcuți atunci când nu sunteți de acord cu ceilalți care strigă împotriva Mea aruncând minciuni din gura lor, chiar dacă voi știți că ei nu spun Adevărul. Voi trebuie să vă plecați ochii și numai să proclamați Cuvântul Meu.

Apărați-Mă numai declarând lumii ceea ce știți voi despre Planul Meu de salvare a sufletelor. Voi nu trebuie să mă apărați cu argumente nici atunci când cei care, bazându-se pe cunoștințele lor despre mine, cred că sunt îndreptățiți să-i admonesteze pe alții și să vă ia la întrebări.

În curând, multe evenimente în lume vor șoca omenirea. Chiar și oamenii cei mai puțin interesați, care își trăiesc viața într-un pustiu al ambițiilor omenești și au puțin timp pentru cele spirituale, vor începe să-și dea seama că schimbările sunt multe. Vor ști că aceste schimbări sunt peste puterea lor de înțelegere iar aceasta va avea ca rezultat o mai mare deschidere a lor spre Cuvântul lui Dumnezeu.

Al vostru Isus