Marți, 12 martie 2013 la ora 14:38

Preaiubita Mea fiică, Cerul plânge în această zi care a fost prezisă din vremurile de demult.

Întreaga omenire va trebui să înfrunte acum cea mai mare înșelătorie din toate timpurile, înșelătorie ce a fost săvârșită de către fiară.

Lacrimile Fiului Meu, a Cărui moarte pe Cruce le-a dat copiilor Mei libertatea, cad acum peste întregul pământ în agonie.

Îmi stăpânesc Mânia în momentul de față însă Furia Mea este mare. În curând, această înșelătorie va fi evidentă pentru toți cei care au fost desemnați de Fiul Meu să-I conducă turma pe pământ.

Bătălia dintre Ierarhia Mea și regatul fiarei se dezlănțuie acum. Va fi dureros, dar în curând pedeapsa care va urma teribilei persecuții pusă la cale de către dușman și cohortele sale, va înlătura putreziciunea.

Îi chem pe toți copiii Mei să se întoarcă la Fiul Meu și să-și pună toată încrederea în El în momentul de față.

Fiți curajoși, micuții Mei, pentru că această suferință va fi de scurtă durată. Acelora care urmează fiara și pe falsul profet li se va da cunoaștere interioară, prin Puterea Mâinii Mele, pentru a-i aduce înapoi în Inima Fiului Meu. Dacă ei vor refuza acest Dar, atunci vor fi pierduți și vor suferi aceleași chinuri care-l așteaptă și pe impostor care va fi aruncat în abis pentru eternitate.

Încoronarea falsului profet va fi sărbătorită de grupurile masonice din toate colțurile pământului, care pun la cale ultimele detalii ale persecuției împotriva tuturor copiilor Mei.

Cei care vor sărbători împreună cu el și care nu știu prea multe, vor simți, cu timpul, și mai multă durere decât cei care cunosc deja Adevărul.

Să stați în așteptare acum, cu curaj și încredere, pentru că toate acestea trebuie să se întâmple înainte ca Împărăția Glorioasă a Fiului Meu să se manifeste.

Trebuie să-i rămâneți fideli Fiului Meu preaiubit tot timpul și să refuzați acceptarea minciunilor. Dacă, și când, vi se va cere să participați la o nouă formă a Liturghiei, să știți că aceasta va fi cea mai mare nenorocire pricinuită vreodată copiilor Mei de către satana.

Să știți că Cerul vă va călăuzi și că, acceptându-vă suferința cu demnitate, Îl veți ajuta pe Fiul Meu să ducă la îndeplinire legământul cel din urmă.

Tatăl Vostru Preaiubit
Dumnezeu cel Preaînalt