Miercuri, 13 martie 2013 la ora 21:20

Multiubita Mea fiică, Eu am fost condamnat la moarte pentru a doua oară. Insulta conducătorilor Romei la care ați fost martori astăzi, mă despică în două.

Când am stat în fața călăilor Mei, fiind acuzat de erezie și de îndrăzneala de a spune Adevărul, apostolii Mei au fugit și nu erau de găsit nicăieri. Cei care M-au urmat și Mi-au acceptat Învățăturile M-au trădat când Cuvântul Meu a fost contestat de cei care dețineau puterea. Ei au început să își piardă încrederea în Mine și să se îndoiască de Mine.

Unii dintre credincioșii Mei au crezut în crimele de erezie de care eram acuzat și credeau că acestea erau adevărate. Atât de puternici erau acuzatorii Mei – oameni cu funcții înalte, îmbrăcați în veșminte deosebite, care mergeau și vorbeau cu un sentiment de adevărată autoritate, încât puțini se îndoiau de ei.

Am fost cercetat, contrazis, disprețuit, umilit, ridiculizat și batjocorit pentru că am spus Adevărul. Oamenii cădeau în genunchi în fața acestor conducători – bărbați cu voci sonore, a căror autoritate nu a fost niciodată pusă la îndoială. Vocea Mea era ca o șoaptă în mijlocul răcnetelor acuzatorilor Mei.

”Eretic” – strigau ei. Au spus că vorbesc cu o limbă malefică, că am blasfemiat împotriva lui Dumnezeu și că doream să le distrug biserica. Și astfel, ei M-au ucis cu sânge rece.

Nu va fi altfel nici acum când încerc să Îmi fac Vocea cunoscută. Când încerc să îi avertizez pe toți copiii lui Dumnezeu în legătură cu aceste evenimente despre care ți-am vorbit, fiica Mea, în ultimii doi ani. Cuvântul Meu va fi tratat cu dispreț. Cuvântul Meu va fi pus la îndoială. Îndoielile se vor strecura și, din nou, apostolii Mei vor fugi și Mă vor lăsa pradă lupilor.

Să nu vă îndoiți, Adevărul v-a fost revelat. V-am spus, credincioșii Mei, cum veți fi înșelați. Acest fapt va fi foarte dificil pentru voi, pentru că vă veți îndoi de impostorul care stă în Casa Tatălui Meu.

Iubitul Meu Papă Benedict al XVI-lea a fost persecutat și a fugit, cum a fost prezis. Eu nu am numit-o pe această persoană, care pretinde că vine în Numele Meu.

El, Papa Benedict, îi va îndruma pe credincioșii Mei către Adevăr. Eu nu l-am părăsit și îl voi ține aproape de Inima Mea și îi voi da mângâierea de care are nevoie în aceste vremuri teribile.

Tronul i-a fost furat. Nu și puterea.

Al vostru Isus