Vineri, 15 martie 2013 la ora 22:30

Draga Mea copilă, acesta este un timp de mare tristețe, nu doar pentru tine, ci și pentru toți aceia care îl iubesc pe Fiul meu.

Trebuie să vă îndemn, dragi copii, să rămâneți puternici și credincioși Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu, de dragul Fiului meu. El, Preaiubitul meu Fiu, își pleacă-n agonie capul, în timp ce privește îngrozit cum Biserica Sa se prăbușește în fața Lui.

Vă rog să vă rugați pentru speranță și să spuneți Sfântul meu Rozariu în fiecare zi pentru aceia care iau decizii în Roma. Trebuie să vă rugați pentru toți aceia care conduc Biserica Catolică. Vă rog să-l includeți în rugăciune și pe cel care ocupă Scaunul lui Petru, căci el are mare nevoie de rugăciunea voastră.

Rugați-vă ca el să accepte Adevărul morții Fiului meu pe Cruce și să-și deschidă inima cererilor Fiului Meu, pentru ca El să coboare Milostivirea Sa asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Indiferent de cât de dificile sunt aceste timpuri pentru Biserica Romano-Catolică, răul nu poate și nu va birui Puterea lui Dumnezeu.

Rolul meu de Mijlocitoare a tuturor Harurilor se va împlini în curând, și aleasă fiind ca femeia înveșmântată în razele de soare, a venit timpul meu ca să îl ajut pe Fiul meu în planul Său de mântuire finală.

Eu îi prețuiesc pe toți copiii lui Dumnezeu, chiar și pe aceia care nu Îl cinstesc și care Îi provoacă mare suferință. Rugați-vă ca rugăciunile mele, spuse și prezentate în numele vostru Fiului meu, să poată ajuta la diminuarea suferinței prin care va trece Biserica Catolică.

Iubirea Mea, ca Mamă a tuturor copiilor lui Dumnezeu, este atotcuprinzătoare, și nu mă voi opri niciodată în încercarea de a vă aduce speranță, dragi copii.

Rugăciunile vor fi auzite în Cer și nu trebuie să renunțați niciodată la speranță, căci Milostivirea Fiului Meu este mai mare decât vă puteți închipui.

Dragostea lui Dumnezeu este Atotputernică. Cereți, și veți primi mari binecuvântări, căci pregătirile sunt finalizate pentru Ziua cea Mare a Domnului.

Așteptați cu răbdare, iubire și încredere căci toate aceste încercări vor trece în curând, și apoi Noul Cer și Noul Pământ se vor contopi într-unul singur. Aceasta trebuie să fie singura voastră preocupare – să vă pregătiți sufletele voastre și pe ale acelora care au cel mai mult nevoie de rugăciunile voastre. Doar atunci veți putea să acceptați Lumina lui Dumnezeu și să intrați în Noul Paradis de pe pământ.

Rămâneți în pace și concentrați-vă doar asupra Fiului meu și doar asupra unicei Sale dorințe, aceea de a salva sufletele fiecărei creaturi în viață.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Salvării