Sâmbătă, 16 martie 2013 la ora 12:40

Multiubita Mea fiică, ce furie, ce supărare și ce teamă simt aceia care refuză să accepte Cupa Suferinței Mele în aceste timpuri.

Furia satanei împotriva acestor mesaje va crește rapid și se vor face toate eforturile pentru a te discredita, fiica Mea.

Trebuie să accepți suferința, pentru că ți-ai dat consimțământul să te predai întru totul Voinței Mele Divine. Prin urmare tu, fiica Mea, trebuie să păstrezi tăcerea în timp ce țipetele fiarei și ale bietelor suflete pe care le folosește pentru a te ataca, vor continua. Tuturor discipolilor Mei loiali și iubiți, le spun – rămâneți fermi. Păstrați-vă capetele plecate în umilă supunere și oferiți suferința voastră pentru acele suflete care nu vor accepta Darul Adevărului.

Cei care s-au infiltrat în Biserica Mea pe pământ, au ales Postul Paștelui în mod deliberat, pentru a Mă insulta pe Mine, Isus al lor, care am murit în agonie pentru a le salva sufletele.

Sunt atât de infestați cei care colindă coridoarele Romei, încât cel mai mare semn se va vedea în haosul care va urma aderării lor la comanda impostorului. Haos, dezordine, diviziune și contradicție vor fi pretutindeni la Roma. Această dezordine vine de la satana, pentru că nu poate veni de la Dumnezeu.

Mânia vine de la cel rău și furia lui este palpabilă atunci când Lumina Mea se răspândește printre copiii lui Dumnezeu. Fă cunoscut că atunci când au loc atacuri atât de dure, la adresa altora, în Numele Meu, Prezența Mea este cea care provoacă o astfel de reacție.

Numai Eu, Isus Cristos și cei ce Mă urmează pot fi ținta unor astfel de abuzuri și, astfel, când veți simți că acest lucru este insuportabil, vă rog să spuneți această scurtă rugăciune:

Împart această suferință cu Tine, Iubite Isuse, și te rog să-i binecuvântezi cu Darul Duhului Sfânt pe dușmanii mei și pe aceia care Te biciuiesc. Amin.”

Conflictul va continua și Agonia Mea va fi simțită de toți sfinții și îngerii din Cer, pentru că timpul Apocalipsei este aproape.

Țineți-vă strâns de Mine, al vostru Isus, și puneți-vă toată încrederea în Mine, căci Eu construiesc Armata Mea de pe Urmă, în pregătire pentru bătălia crâncenă ce se va da pentru suflete.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Rugăciune pentru a-i cere lui Isus să ne Binecuvânteze dușmanii
Rugăciunea (24) din Alte rugăciuni

Împart această suferință cu Tine, iubite Isuse și te rog să-i binecuvântezi cu Darul Duhului Sfânt pe dușmanii mei și pe cei care Te batjocoresc pe Tine.

Amin.