Duminică, 17 martie 2013 la ora 18:50

Preaiubita Mea fiică, acesta este un mesaj pentru preoți și pentru toți slujitorii Mei sfințiți care și-au oferit viața pentru a Mă sluji pe Mine.

Slujitorii Mei iubiți, doresc să respectați legile Bisericii și pe cei cărora trebuie să le arătați supunere, în Numele Meu Sfânt.

Nu abandonați niciodată îndatoririle față de Biserică și continuați să Mă slujiți. Vă rog să administrați toate sacramentele, ca și până acum, dar cu mai multă sârguință. Participați, ca întotdeauna, la îndatoririle voastre sfinte. Voi aveți o datorie față de copiii lui Dumnezeu și trebuie să vă conduceți turma. Rămâneți loiali Învățăturilor Mele tot timpul.

Nu veți fi voi, slujitorii mei prețioși, cei care veți abandona Biserica Mea de pe Pământ. Nu voi veți fi răspunzători că Legile din Biserica Mea vor fi schimbate pentru a se adapta noilor doctrine.

Voi veți rămâne loiali slujbelor din Biserica Mea și vă veți îndeplini sarcinile până în acea zi groaznică. Aceasta va fi ziua în care Sfânta Mea Liturghie va fi schimbată până la a fi de nerecunoscut. Inamicii lui Dumnezeu, care s-au înfiltrat în Biserica Mea de pe Pământ, vor fi cei care vă vor depărta de Mine.

Când ei vă vor prezenta noua Liturghie, nu veți mai avea de ales; pentru că voi veți ști că aceasta nu va mai oferi Preasfânta Eucaristie. Atunci Adevărul vă va fi în cele din urmă dezvăluit, deși veți observa semnele încă dinainte.

Semnele vor include noi moduri ciudate de adaptare a rugăciunilor; Satana nu va mai fi acuzat și Sacramentele vor fi denaturate pentru a include alte confesiuni. Vă veți simți stânjeniți, totuși vă veți simți obligați să rămâneți loiali Bisericii Mele.

Existența Bisericii Mele de pe pământ va fi singurul vostru mijloc de supraviețuire, dacă veți rămâne loiali Învățăturilor Mele. Nu trebuie să vă lăsați înșelați când Învățăturile, Sacramentele Mele și Sfânta Mea Liturghie vor fi modificate. Dacă nu respectați Legile Mele, atunci Mă veți trăda.

Avertizez celelalte Biserici creștine că această infestare se va răspândi, de asemenea, și în aceste biserici. Cu timpul va deveni dificil pentru voi să cinstiți Învățăturile Mele în modul în care acestea au fost date lumii. Toți creștinii vor suferi sub regimul falsului profet și al acolitului său, anticristul, a cărui față va fi etalată în curând în întreaga lume, ca cel mai influent lider al tuturor timpurilor.

Al vostru Isus