Luni, 18 martie 2013 la ora 19:35

Copila Mea, nu trebuie să te îndoiești niciodată de importanța acestei Misiuni sau să permiți ca atacurile care au loc asupra ta să îți distragă atenția de la preaiubitul meu Fiu.

Fiul meu, din Iubirea și Milostivirea Sa, revelează lumii planurile celui rău de a smulge suflete înainte de momentul final. Acest plan necinstit a fost conceput de multă vreme și va fi aplicat copiilor lui Dumnezeu de către forțele Masonice a căror loialitate o oferă celui rău.

Nimeni să nu aibă nicio îndoială legat de profețiile revelate vizionarilor și clarvăzătorilor, de-a lungul timpului, de către mine, Mama voastră. Copii, nu trebuie să fiți speriați. În schimb, voi trebuie să fiți încrezători și bucuroși deoarece timpul pentru Noul Cer și Noul Pământ este aproape, iar copiii lui Dumnezeu în sfârșit vor scăpa de răul cu care fiecare v-ați confruntat de-a lungul vieții voastre.

Acest timp a fost prezis în Cartea Tatălui meu, și datorită acestui lucru voi trebuie să acceptați Adevărul conținutului Cărții Apocalipsei. Dacă nu acceptați Cartea Apocalipsei, oferită lui Ioan, atunci nu puteți spune că acceptați restul Cărții – Preasfânta Biblie.

Multe din cele ce se vor întâmpla vor fi dificile și dureroase, deoarece diviziunea din lume, care va fi adusă de Gog și Magog, va împărți familiile în două. Intrigile viclene și planurile de înșelare concepute de către falsul profet și de către anticrist vor constitui cea mai mare înșelătorie, de când Fariseii L-au negat pe Fiul meu. Când ei, Fariseii, L-au negat pe Fiul meu, ei au împiedicat ca Adevărul să fie dăruit copiilor lui Dumnezeu. Aceasta a redus numărul discipolilor Fiului meu, în timpul Lui pe pământ, și i-a împiedicat să devină Creștini. Același lucru va fi valabil și pentru cei doi, care vor etala imaginea bunătății, dar îi vor conduce pe mulți dintre copiii lui Dumnezeu pe un drum greșit. Ei îi vor orbi pe mulți în fața Adevărului, pe măsură ce schimbările copleșitoare pe care ei le vor aduce în timpul domniei lor vor îndepărta oamenii de legile lui Dumnezeu.

Copiilor lui Dumnezeu li se va spune că răul este acceptabil și că anumite păcate nu sunt jignitoare pentru Dumnezeu. Oamenii îi vor crede și, ca rezultat, vor întoarce spatele lui Dumnezeu.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru ca stăpânirea lor să fie scurtă și pentru ca Adevărul să triumfe astfel încât Biserica Fiului meu să rămână intactă.

Preaiubita voastră Mamă
Mama Mântuirii