Marți, 19 martie 2013 la ora 22:45

Multiubita Mea fiică, Cuvântul Meu Sfânt se răspândește, în acest timp, precum un vânt puternic în lumea întreagă, prin aceste Mesaje.

Mulți vor auzi Vocea Mea, fie că doresc sau nu, căci va suna precum tunetul dinaintea furtunii. Unii vor recunoaște pe Spiritul Sfânt, pe măsură ce le învăluie sufletele. Alții, din nefericire, nu Îl vor recunoaște, lor le spun următoarele. Ați auzit Vocea Mea. V-a mișcat sufletele și totuși Mă blocați. Totuși Îmi întoarceți spatele. Puteți să vă temeți de Vocea Mea, ce poate fi copleșitoare, dar un singur lucru nu puteți face, și anume să Mă ignorați.

Spiritul Meu Sfânt este atât de puternic, încât vă va atinge sufletul, fie că vreți ca acest lucru să se întâmple, fie că nu. Celor care fug, se ascund și se prefac că Eu nu Sunt Prezent: voi ar trebui să știți că nu veți putea nega Prezența Mea, oricât de mult ați încerca.

Unii dintre voi vă veți opune Adevărului, căci vă lipsește credința în Promisiunea Mea de a vă oferi viața veșnică. Mulți dintre voi veți considera toate acestea înspăimântătoare și ați prefera să vă gândiți că Ziua cea Mare a Domnului nu va avea loc cât veți fi voi în viață. Iar astfel vă închideți ochii, vă astupați urechile și vă căutați alinarea în alte lucruri.

Siguranța pe care o simțiți atunci când încercați să vă găsiți pacea, acolo unde credeți că ea poate fi, va fi efemeră. În curând vi se va interzice Cuvântul lui Dumnezeu. Cuvinte pe care v-ați obișnuit să le auziți vor dispărea din omilii și din scrisorile din partea episcopilor și cardinalilor voștri adresate vouă și tuturor acelor discipoli ai Mei care nu bănuiesc nimic.

Sectele masonice se infiltrează în Biserica de la Roma. Nu vă înșelați – nu poate exista decât un singur papă ales pe viață.

Mulți dintre discipolii Mei vor respinge acum Cuvântul Meu Sfânt, Adevărul, exact așa cum au făcut în timpul încercărilor Mele pe pământ. Tu, fiica Mea, vei fi respinsă ca eretică, batjocorită și ridiculizată. Vei deveni un spin în coasta falsului profet. Dar curând, cu toții vor vedea faptele subtile și gesturile viclene ale acelor falși impostori care prezidează de pe Tronul Meu de la Roma, căci acestea vor deveni sacrilegiu.

Strat cu strat, intențiile lor rele vor deveni clare pe măsură ce vor urca în vârf, și totuși cei binecuvântați cu puterea discernământului dăruit lor de către Mine vor recunoaște urâciunea care se dezvăluie.

Fiara este acum pregătită și își formează un cerc secular, alcătuit din câțiva dintre liderii mondiali, uniți ca unul, cu tot ce este împotriva Împărăției lui Dumnezeu. Spiritele demonice care invadează aceste sărmane suflete din cauza mândriei și aroganței lor, se vor arăta prin gesturi care vor fi transparente pentru toți, vor fi analizate și puse la îndoială, până când răspunsurile finale vor răsări asupra celor binecuvântați cu Darul Discernământului.

Încredeți-vă în Mine. Credeți în acest Dar al Încrederii. Lăsați-Mă să vă susțin și să vă conduc prin această junglă de creaturi rele care vor să vă devoreze sufletele.

Al vostru Isus