Miercuri, 20 martie 2013 la ora 19:15

Preaiubita Mea fiică, Crucificarea Mea este trăită din nou, și fiecare etapă are legătură cu timpul care se scurge până la A Doua Mea Venire.

Cum până acum Trupul Meu – Biserica Mea – a îndurat biciuirea, pentru atât de mulți ani, din cauza spiritului răului, acum este rândul ca să fie făcută Încoronarea cu Spini, asupra conducerii din Biserica Mea.

Când al treilea spin Mi-a străpuns ochiul drept, nu am mai putut vedea cu el. Am putut vedea doar cu celălalt ochi durerea îngrozitoare pe care o îndura Mama Mea. Acum când Coroana de Spini străpunge Capul Bisericii Mele din Roma, numai jumătate va da mărturie despre Adevărul profețiilor prezise demult. Cealaltă jumătate va fi orbită și nu va putea vedea vătămarea care se va abate asupra fiecărei părți a Trupului Meu – Bisericii Mele – în fiecare națiune de pe glob.

Așa cum orbul nu poate vedea, vor fi unii în Biserica din Roma care pot vedea, dar care vor refuza să recunoască Adevărul. Adevărul va fi așa de dureros, încât pentru acei slujitori consacrați ai Mei va fi mai ușor să aleagă calea mai simplă. Lași, ei vor alege calea desacralizării, în loc să își ia, pentru Mine, crucea lor.

Apoi vor mai fi cei care Mă iubesc, și pe care aceasta sciziune nu-i va împiedica din planul de a Mă ajuta pe Mine să salvez sufletele de la o moarte sigură. Aceste suflete curajoase, pline de harul Spiritului de Foc, vor lupta să mențină sacramentele Mele Sfinte. Ei vor fi clerul care va hrăni turma Mea în timpul persecuției. Acestor suflete pure li se vor da toate harurile, iar ei, la rândul lor, vor conduce Rămășița armatei mele spre porțile Noului Cer și Noului Pământ.

Este nevoie de mult curaj pentru a îi accepta pe profeții Cuvântului lui Dumnezeu. Nu este niciodată ușor să asculți vocea profeților, ale căror Cuvinte străpung inimile ca o sabie cu doua tăișuri. Avertizările lor sunt dureroase când le auzi, dar dulci din cauza roadelor pe care le aduc, pentru că atunci când Cuvântul lui Dumnezeu vi se dă ca un dar, el aduce mântuire. Înșfăcați Cuvântul Meu Sfânt, căci el este colacul vostru de salvare. Voi, discipolii Mei iubiți, sunteți protejați de Pecetea Dumnezeului Celui Viu și deci nu aveți de ce să vă temeți niciodată.

Dușmanii voștri vă vor admonesta, vă vor insulta și poate vă vor persecuta, însă Eu, Isus Cristos, voi fi cel care va merge alături de voi. Voi, puținii Mei aleși, care răspundeți chemării Mele, prin suferințele voastre veți salva, în ochii Mei, mare parte din omenire. Vă binecuvântez. Vă dăruiesc pace și tărie, ca să Mă puteți urma fără teamă în inimi.

 
Isus al vostru