Joi, 21 martie 2013 la ora 20:00

Preaiubita Mea fiică, Inima Mea se frânge din cauza tristeții care este resimțită de sufletele dezorientate din cauza plecării ultimului Meu Papă, preaiubitul Meu Benedict.

Voi, prețioasele Mele suflete, vă simțiți atât de confuze și într-un fel singure. Simt durerea voastră și trebuie să vă rugați cu sârg pentru ca Mâna Milostivirii Mele să aducă alinare inimilor voastre triste.

Acesta va fi un timp de trădare pentru tine, fiica Mea, pe măsură ce mulți dintre cei care au fost implicați în această Misiune Sfântă vor pleca. Trebuie să sporești timpul petrecut în Adorație Euharistică la șapte zile pe săptămână și doar atunci vei fi capabilă să mergi singură și fără teamă pentru a îndeplini sarcinile pe care Eu ți le voi da și dintre care multe vor fi extrem de dificile.

Voi toți trebuie să rămâneți puternici în aceste timpuri. Nu trebuie să ascultați acele voci ale condamnării, care vă vor stresa și care vor fi din ce în ce mai multe pe măsură ce se apropie Săptămâna Sfântă.

Fiecare calomnie, fiecare minciună, fiecare obiecție haínă adresată acestor ale Mele Sfinte Mesaje date lumii, va fi crucea voastră pe care va trebui să o duceți în următoarele zece zile. Nu vi se va permite nici măcar o clipă, discipolii Mei, să vă odihniți, să vă rugați sau să meditați la Sfântul Meu Cuvânt.

Fiți conștienți că fără protecția Sfântului Rozariu, care trebuie spus zilnic, vă veți lasă pradă îndoielilor care nu vin de la Mine.

Timpul pentru diviziune este aproape și trebuie să vă pregătiți. Vreau să vă dau un har special care să vă ajute să depășiți persecuția și presiunile care vor veni asupra voastră pentru a vă încuraja să vă îndepărtați de la Mesajele Mele.

Va fi nevoie de o mare credință, încredere și nervi de oțel, pentru a vă concentra asupra Sfântului Meu Cuvânt, și trebuie să spuneți de acum înainte odată pe zi această Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (102) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a susține credința și încrederea în Mesajele lui Dumnezeu date lumii

"O, Isuse drag, când sunt doborât, Tu ridică-mă. Când am îndoieli, Tu luminează-mă. Când sunt trist, arată-mi Iubirea Ta. Când critic, ajută-mă să rămân tăcut. Când judec pe altul în public, pecetluiește-mi buzele. Când rostesc blasfemii în Numele Tău, mântuiește-mă și adu-mă înapoi sub Protecția Ta. Când îmi lipsește curajul, dă-mi sabia de care am nevoie ca să duc bătălia și să salvez sufletele pe care Tu le dorești. Când mă împotrivesc iubirii Tale, ajută-mă să mă predau și să mă abandonez complet grijii Tale iubitoare. Când rătăcesc, ajută-mă să găsesc Calea Adevărului. Când pun la îndoială Cuvântul Tău, dă-mi răspunsurile pe care le caut. Ajută-mă să fiu răbdător, iubitor și bun, chiar și cu cei care Te defăimează. Ajută-mă să îi iert pe cei care mă ofensează și dă-mi harul de care am nevoie ca să Te urmez până la capătul lumii. Amin."

Mergeți, discipolii Mei prețioși, și amintiți-vă că datoria voastră este față de Mine, față de Biserica voastră și față de Învățăturile Mele. Luați Sabia Mântuirii și luptați împreună cu Mine pentru a aduce fiecare suflet în Împărăția Mea, chiar și pe acelea care păcătuiesc împotriva Mea

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru a susține credința și încrederea în Mesajele lui Dumnezeu date lumii
Rugăciunea (102) a Cruciadei de Rugăciune

Trebuie să spuneți această rugăciune o dată pe zi, în fiecare zi de acum încolo.

Isus @ 21 mar 2013, 20:00

Isuse drag, când sunt doborât, Tu ridică-mă.

Când am îndoieli, Tu luminează-mă.

Când sunt trist,... citește tot