Duminică, 24 martie 2013 la ora 18:06

Multiubita Mea fiică, când ești întrebată de cei care Mă iubesc, care este scopul Misiunii tale, răspunsul tău trebuie să fie: să vă salvez sufletele. Atunci când ești ironizată, batjocorită, și întrebată ce îți dă dreptul să proclami Cuvântul Lui Dumnezeu, răspunsul este: ca Isus să poată salva sufletele voastre. Apoi, când cei care proclamă deja Cuvântul Meu Sfânt și urmează Învățăturile Mele, te acuză de erezie – răspunsul pentru ei este acesta. Voi, cei care Îi sunteți credincioși Lui Cristos, nu vă gândiți că în Ochii lui Dumnezeu, și voi sunteți păcătoși? Nu vreți și voi să vă salvați sufletele?

Păcatul, întotdeauna, va sta între voi și Dumnezeu. Nici un suflet, incluzând aici și pe cei mai mari păcătoși și pe aceia dintre voi care sunt suflete alese, nu va fi niciodată liber de păcat, până când Eu nu Voi veni din nou. Puteți fi mântuiți de fiecare dată când vă spovediți păcatele, dar sufletul vostru va rămâne curat doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Să nu credeți niciodată că nu aveți nevoie de Hrana Vieții. Lumina Mea vă atrage acum spre Mine prin această Misiune specială. Vă dau mari binecuvântări și haruri speciale când voi răspundeți Chemării Mele, căci eu vă îndrum spre Noua Mea Împărăție, Noul Meu Paradis.

Puteți crede că Dumnezeu nu ar avea nevoie să trimită un alt profet – că omenirea a fost eliberată de dominația lui satana după moartea Mea pe Cruce, că deja vi s-a dat Adevărul prin Învățăturile Mele, și că Adevărul este conținut în Cartea Tatălui Meu, Preasfânta Biblie. Și ați putea avea dreptate, cu o singură excepție: Încă mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le aflați, deoarece profețiile din Cartea Apocalipsei nu vă sunt cunoscute. Vi s-a dat doar un rezumat – și cu toate acestea, mulți dintre voi refuză să îi cunoască întreg conținutul. Voi respingeți Cartea Apocalipsei și nu vreți să o înțelegeți.

Misiunea Mea nu este să vă dau o nouă Biblie, căci aceasta nu se va întâmpla niciodată, deoarece Cartea Tatălui Meu conține întregul Adevăr. Misiunea Mea, în lumea care s-a scufundat în păgânism, este, pe de o parte să vă reamintesc Adevărul și pe de altă parte să vă pregătesc sufletele conform Dorinței Mele, pentru timpul când voi veni din nou.

Mulți dintre voi susțineți că Mă cinstiți, însă mulți ați deviat de la Adevăr. Mulți nu cred că satana ori iadul există cu adevărat, și în consecință, nu iau păcatul în serios. Prin toleranța voastră față de păcat ați fost induși într-o eroare gravă. Și acum vor urma cele mai grave erori, în toate Bisericile Creștine, când păcatul va fi dat deoparte. Veți fi conduși spre o doctrină a înșelăciunii. Acesta este un plan conceput de cel rău pentru a vă îndepărta de Mine.

Deoarece Divina Mea Prezență, Trupul și Sângele Meu, a existat în fiecare Tabernacol din lume, voi ați putut să luptați cu păcatul. Dar acum când planul de a elimina Sfânta Euharistie va fi aplicat, voi veți deveni neajutorați.

Acesta este motivul pentru care vă dezvălui Adevărul despre ceea ce va urma, ca să vă pot pregăti. Vă chem acum la Mine pentru că vă iubesc.

Când erorile vă vor fi arătate, veți înțelege atunci cât de mult aveți de învățat, cum v-a împiedicat mândria să acceptați Mâna Milostivirii Mele, și că voi fără Mine nu sunteți nimic.

Isus al vostru