Luni, 25 martie 2013 la ora 14:50

Multiubita Mea fiică, lucrul cel mai îngrozitor la care am fost martor în Timpul petrecut în Grădina Măslinilor, a fost distrugerea provocată de păcat, în timpul de pe urmă. În timpul viziunii care Mi-a fost arătată de către satana, am văzut felul în care omul muritor va nesocoti Legile lui Dumnezeu. Acesta, cel rău, Mi-a arătat imagini teribile; M-a ispitit prezentându-Mi toate motivele pentru care ar trebui să încalc Voința Tatălui Meu. El a vrut să mă chinuie și pentru asta a expus puterea pe care totuși o va mai avea, în ciuda morții Mele pe Cruce.

Mi-a arătat distrugerea finală a Bisericii Mele de pe pământ; felul în care sectele masonice vor prelua puterea în interiorul ei; imoralitatea omului; lipsa de rușine a copiilor lui Dumnezeu în timp ce comit păcate carnale josnice; uciderea celor nevinovați și erorile celor care susțin că vorbesc în Numele Meu.

Atât de puternic este satana, încât a strecurat în mintea Mea îndoieli în legătură cu faptul că Sunt Fiul Omului. Eu, în Divinitatea Mea, nu puteam ceda păcatului, dar vă spun asta doar pentru ca oamenii să poată înțelege cum răul îi poate ispiti să se îndepărteze de Mine.

Satana nu arată răul în modul cel mai clar. El prezintă răul ca și cum ar fi bine. El este viclean și îi poate înșela chiar și pe cei mai curați dintre voi, făcându-vă să credeți că o minciună este Adevăr.

Pe măsură ce oamenii se îndepărtează de Învățăturile Mele, ei vor îmbrățișa răul cu bucurie și lăcomie în inimile lor. Fără îndrumare, ei vor cădea mereu din starea de har. Când Numele Meu va fi șters de pe fața pământului, omul nu va putea să Îl găsească pe Dumnezeu.

Orice religie urmați nu contează, pentru că singura voastră cale către Dumnezeu este prin Mine, Unicul Său Fiu. Prin moartea Mea pe Cruce Eu v-am salvat de flăcările Iadului – inclusiv pe fiecare bărbat, femeie, copil care trăiește în lume astăzi. Dacă nu acceptați asta, nu puteți intra pe Porțile Paradisului. Doar prin Fiul puteți ajunge la Tatăl. Dacă Mă respingeți pe Mine, Isus Cristos, respingeți propria voastră mântuire.

Cât de puține știți despre păcat și despre felul în care el vă separă de Dumnezeu. Răspândirea păcatului nu a fost niciodată atât de mare ca acum, de când Dumnezeu a creat lumea. Voi, păcătoșii, ați atins noi profunzimi, care Mă dezgustă. I-ați făcut chiar și pe cei mici, de care trebuia să aveți grijă, să se poarte ca niște demoni. Sunteți lipsiți de caritate, dragoste și compasiune unii față de alții și totuși mulți expuneți faptele voastre de credință pentru ca lumea să le vadă și să le admire. Întocmai precum Fariseii dictau Legile lui Dumnezeu, dar nu le practicau, nici nu arătau umilință, tot astfel vor ceda față de păcatul mândriei aceia dintre voi care spun că vin în Numele Meu.

Aveți nevoie încă, să învățați atât de multe prin Glasul Meu și Învățăturile Mele, care se lovesc de urechi surde. Apoi sunt aceia care își petrec tot timpul proclamându-și cunoștințele despre Dumnezeu, spunând că știu profețiile ce urmează încă să fie dezvăluite, dar de fapt nu știu nimic. Fără Marea Mea Milostivire voi nu ați putea intra în Împărăția Mea.

A venit timpul ca toți aceia care pretind că îi îndrumă pe copiii lui Dumnezeu pe căile Domnului, să Mă implore pe Mine, Isus Cristos, să le acord Darul Umilinței. Este timpul ca voi să ascultați Adevărul, așa cum vă este dat, pentru că nu aveți mult timp pentru a vă converti în Ochii Mei.

Al vostru Isus