Sâmbătă, 06 aprilie 2013 la ora 16:30

Copila Mea, indiferent cât de singuratică sau dificilă este această Misiune, tu trebuie să continui să te supui întotdeauna Fiului meu. Trebuie să respecți fiecare cerere care ți se adresează. Trebuie să răspunzi la fiecare sarcină așteptată de la tine, chiar dacă aceasta înseamnă să înduri mânia celorlalți.

Fiecare vizionar al lui Dumnezeu, căruia i-am apărut, a suferit de mâna celor care l-au respins cu cruzime. Deși, în cele din urmă, mulți dintre ei au fost crezuți, tu, copila mea, vei suferi cel mai mult deoarece ești un profet al lui Dumnezeu. Profeții lui Dumnezeu întotdeauna au stârnit ură printre copiii Lui, deoarece Satana induce cea mai teribilă oprimare împotriva celor care vorbesc Cuvântul lui Dumnezeu.

Pentru că ești profet al timpurilor din urmă, dușmanii tăi nu vor fi doar cei care Îl resping și Îl urăsc pe Fiul meu, ci și unii dintre cei care Îl iubesc. Dușmanii pe care tu îi vei avea vor fi mai mulți decât cei ai profeților care au fost înainte de tine. Din această cauză tu trebuie să te supui întotdeauna Fiului meu și să Îi răspunzi imediat, deoarece El face aceste lucruri și îți cere să Îi urmezi instrucțiunile pentru a te putea păstra în siguranță.

Tu ai fost trimisă să pregătești calea pentru a Doua Sa Venire și odată cu această responsabilitate va veni multă amărăciune. Pe măsură ce minciunile, ura și opoziția acerbă față de aceste Mesaje continuă, tu trebuie să te consolezi cu gândul că fără această Misiune mult mai multe suflete nu ar accepta Milostivirea Fiului Meu.

Roagă-te pentru fiecare persoană care te abuzează, deoarece atunci când te rogi pentru ei, Fiul Meu îi va lumina și curând ei își vor deschide ochii față de Adevăr.

Eu, preaiubita ta Mamă, te acopăr cu Preasfânta Mea Mantie și strivesc capul șarpelui de fiecare dată când acesta încearcă să îți facă rău. Așadar, mergi acum în pace, copila Mea. Încrede-te în orice moment în mine, Mama Mântuirii, pentru că eu păzesc această Misiune specială. Încrede-te în Fiul meu pentru că El știe ce face. Lasă totul în Mâinile Sale Preasfinte.

Preiubita ta Mamă,
Mama lui Dumnezeu,
Mama Mântuirii