Vineri, 10 mai 2013 la ora 16:40

Multiubita Mea fiică, binecuvântați sunt cei care răspund Adevăratului Cuvânt al lui Dumnezeu, pentru că ei sunt primii care se vor ridica și vor intra în Noua Mea Împărăție.

Aceia care nu au primit Cuvântul Meu Sfânt, inclusiv în acele țări unde Eu Sunt condamnat, sunt primele suflete la care trebuie să ajung. Nu din vina lor, încă de la naștere ei au fost crescuți în negarea lui Dumnezeu, Făcătorul și Creatorul a toate câte sunt. Mă voi strădui să îi convertesc prin această Misiune și promit că odată ce li se va arăta Adevărul, în timpul Avertismentului, ei vor fi atrași rapid către Milostivirea Mea. Eu nu îi voi părăsi niciodată pe cei care au fost înșelați prin false doctrine, pentru că ei sunt neajutorați și au nevoie de Dragostea și Milostivirea Mea.

Dorința Mea este ca aceia care Mă urmează să se pregătească acum să urce scara, un urcuș lung și dificil, către perfecțiunea spirituală. Aceia dintre voi care au fost binecuvântați cu Darul discernământului de către Vocea Mea, conținută în Cartea Adevărului, au o datorie față de Mine. Aceasta este ceea ce trebuie să faceți. Folosiți Darul pe care vi l-am dat ca să vă pregătiți pentru perfecțiunea spirituală care vi se cere acum când Eu construiesc armata Mea de pe urmă pe pământ. Responsabilitatea voastră este să îi ajutați pe aceia care sunt prea slabi, prea mândri și prea încăpățânați pentru a accepta Mâna Milostivirii Mele. Cu ajutorul vostru Eu voi putea să acord tuturor sufletelor, inclusiv acelora care nu sunt demne de Milostivirea Mea, salvarea necesară pentru a trăi în veșnicie în Gloria Mea.

O, cât de minunată este această glorioasă Nouă Împărăție a Mea. Dacă doar ați putea-o vedea, nici măcar unul dintre voi nu ar mai rosti vreodată un cuvânt împotriva Mea. Aceasta va fi noua voastră casă, locul în care voi și familia voastră vă veți bucura de etern extaz, pace, dragoste și bucurie, împreună cu tot ce este creat de către Tatăl Meu pentru fericirea voastră. Gândiți-vă la aceasta ca la o nouă locuință, similară modului în care pământul a fost creat, numai că acest Nou Cer și Nou Pământ nu vor avea mare. Singura apă necesară pentru supraviețuirea copiilor lui Dumnezeu va proveni din Pomul Vieții, care va susține toată viața.

Toate nevoile vor fi asigurate și dragostea va fi din abundență, așa că nu va exista niciun fel de nemulțumire. Râsul, dragostea, bucuria, culoarea și lucrurile frumoase, pe care niciun om nu le-a văzut vreodată în timpul petrecut pe pământ vor fi un Dar pentru fiecare dintre voi, cei care primiți cheia Împărăției Mele.

Viața care vă așteaptă este împodobită cu mari Daruri și voi veți rămâne într-o permanentă stare de pace și în iubire față de Mine. Eu voi domni în uniune cu toți copiii lui Dumnezeu și niciunul dintre voi nu va duce lipsă de nimic, atât de mare este Dragostea Mea. Aceasta este singura viață pentru care trebuie să vă străduiți și nicio altă viață nu va exista după Ziua Cea Mare când voi veni să vă iau.

Al vostru Isus