Luni, 13 mai 2013 la ora 16:38

Multiubita Mea fiică, armata Mea de pe urmă va crește foarte repede acum și se va răspândi în cincizeci și opt de națiuni. Vor exista lideri printre voi și trebuie să vă uniți oriunde sunteți, prin formarea Grupurilor de Rugăciune Isus pentru Omenire.

Adunați-i pe toți cei care Mă urmează, în primul rând, și apoi porniți să îi atrageți pe toți cei care sunt adepții a tot felul de doctrine. Nu aș putea niciodată să prefer un suflet altuia. Eu doresc ca voi să spuneți tuturor celor care nu cred în Mine că Eu le promit că li se va arăta Adevărul în timpul Avertismentului. Ei nu vor mai putea să Mă conteste, pentru că le voi învălui sufletele într-un fel care îi va surprinde și îi va înmărmuri. Duhul Meu Sfânt va coborî asupra tuturor națiunilor unde sunt formate Grupurile Mele de Rugăciune.

Eu voi înmulți numărul miracolelor care deja au avut loc, prin care am însănătoșit mintea, spiritul și trupul celor nefericiți și bolnavi dintre voi. Îmi veți recunoaște Prezența, care se va face simțită acelora care se roagă să primească harurile Mele. Sunteți într-adevăr binecuvântați – voi, copiii acestei generații, care au fost aleși dintr-o așa de mare multitudine, pentru a se bucura de viața veșnică în Eterna Mea Împărăție, care nu are sfârșit. Voi veți învinge moartea. Răul va fi devorat prin puterea perseverenței voastre și păcatul nu vă va mai răni sufletele.

Copiii Mei, este atâta muncă de făcut. Lăsați-Mă să vă îndrum prin Rugăciunile Cruciadei Mele, pentru că ele vă deschid ochii către Adevăr. Odată ce veți putea vedea Adevărul, veți ști în inimile voastre ce să faceți. Un sfat vă dau – când sunteți respinși pentru că vorbiți Adevărul trebuie să rămâneți tăcuți. Rugați-vă pentru acele suflete pentru ca și el să primească harul de a accepta Cartea Adevărului.

Cuvântul Meu este sfârșitul. Este final. Nu poate exista niciun alt cuvânt. Oricine proclamă că vorbește în Numele Meu, după ce această Misiune a început în noiembrie 2010, nu are autoritatea să o facă, pentru că nu vine de la Mine. Acei profeți care au venit înainte de aceasta și care de asemenea vorbesc în Numele Meu sunt binecuvântați și Eu voi continua să îi protejez. Vocea Mea vorbește lumii prin aceste Mesaje. Iubita Mea Mamă, Neprihănita Fecioară Maria, de asemenea vorbește vizionarilor ei și Misiunea ei este binecuvântată de Mine.

Să știți că armata satanei include un număr de falși profeți care vorbesc cu o voce dulce. Blânzi, iubitori, ascunzându-se sub false promisiuni, ei vor spune exact opusul celor ce vă spun Eu. Să știți că numai vocea Mea vă va spune Adevărul. Numai Vocea Mea vă va spune despre evenimentele care vor veni, care se întâmplă cu adevărat. Nimeni altcineva nu poate și nu va primi autoritatea de a vorbi pentru Mine, Isus Cristos sau Tatăl Meu iubit.

Această dezvăluire să vă aducă mângâiere și să știți că numai Sfânta Treime comunică în acest fel, printr-un Foc care cuprinde toate sufletele goale de mândrie și pline de o dragoste umilă pentru Mine.

 Al vostru Isus