Marți, 14 mai 2013 la ora 21:00

Preaiubita Mea fiică, discipolilor Mei care suferă din cauza credinței lor în aceste Mesaje din Cer, le spun următoarele:

Oricât de dificilă este suferința voastră, trebuie să știți că ați fost binecuvântați cu Darul Meu, care vi s-a dat pentru a vă ajuta să vă deschideți ochii spre Adevăr. Abuzurile pe care va trebui să le îndurați în Numele Meu datorită încrederii pe care o aveți în aceste mesaje, vor veni de la cei apropiați vouă. În special, vă vor cauza cea mai mare supărare mulți dintre slujitorii Mei sfințiți, care refuză să Mă caute pe Mine în acest Preasfânt Cuvânt al Meu. Veți fi defăimați, contestați, criticați și batjocoriți, chiar de acele persoane care pretind că vorbesc în Numele Meu Sfânt.

Trebuie să îndurați această durere exact așa cum au trebuit să îndure apostolii și discipolii Mei. În timpul Meu pe pământ, Eu am fost alungat din Templele lui Dumnezeu. Discipolii Mei au fost avertizați să stea departe de Mine, căci dacă ar fi fost văzuți cu Mine ar fi riscat să fie alungați din Biserică. Când au spus Cuvântul Meu Sfânt și au răspândit Învățăturile Mele, au fost amenințați și uneori chiar biciuiți. Au fost expuși în public. Cei care urmau Cuvântul Domnului, revelat lor de către profeții care au fost înainte de Mine, au fost primii care să Mă scuipe. Mânia lor era cauzată de faptul că Eu spuneam Adevărul, pe care ei însă nu voiau să îl audă, pentru că îi speria și îi făcea să nu se simtă în largul lor.

Plini de Puterea Duhului Sfânt, apostolii Mei au fost urâți și după Înălțarea Mea, de către mulți dintre cei care slujeau în temple. Deși suferința lor a fost mare, iar cei care li se opuneau țipau cu tărie în preajma lor, aceasta nu a contat.

Nimic nu poate împiedica răspândirea Cuvântului Meu. Nici o voce nu poate fi destul de tare, nici un argument nu va fi destul de credibil, nici un venin nu va fi destul de puternic. Puterea Mea este imposibil să fie înfrântă. Duhul Meu Sfânt va atrage miliarde de suflete în refugiul Noului Meu Paradis. Toate vocile nemulțumite vor fi reduse la tăcere și orice opoziție va fi suprimată, căci intervenția Tatălui Meu va garanta că mărăcinii și bolovanii care întinează Calea Adevărului, vor fi îndepărtați.

Doar Vocea Mea va rămâne. Va fi unica Voce a Autorității, care va fi susținută, și apoi va veni Ziua cea Mare.

Isus al vostru