Joi, 16 mai 2013 la ora 15:30

Preaiubita Mea fiică, prin Puterea Iubirii umanitatea poate și va fi salvată. Iubirea despre care vorbesc este Iubirea lui Dumnezeu, care se revarsă în inimile oamenilor. Iubirea lui Dumnezeu este prezentă în inimile tuturor copiilor Săi, inclusiv în ale celor care Îl neagă. Iubirea unuia față de celălalt, va fi cea care vă va susține în timpul încercărilor ce urmează. Arătați iubire și caritate față de semenii voștri, fiți binevoitori cu săracii, cu cei slabi și neajutorați și voi face să fiți ai Mei pentru veșnicie.

Aceia dintre voi care îi tratați aspru pe ceilalți, care provocați durere celor pe care îi conduceți și care șușotiți răutăți despre ceilalți, veți fi ca niște vase goale ce nu au nimic să Îmi ofere. Întotdeauna trebuie să-Mi urmați Învățăturile. Doar Iubirea vine de la Mine, ura nu. Cei care spun că Mă onorează și-i vorbesc de rău pe alții, deși ei pretind că urmează Cuvântul Meu și apără Numele Meu, nu Mă onorează. Ei Mă insultă și rușinea lor va deveni evidentă în Ziua cea Mare. Niciodată și nici pentru o clipă, să nu credeți că puteți trăi fără dragoste pentru ceilalți în sufletele voastre, fiindcă dacă nu aveți dragoste pentru ceilalți negați Darul care este oferit în mod gratuit tuturor copiilor lui Dumnezeu. Când Mă iubiți cu adevărat, îi veți trata pe ceilalți cu iubire și respect. Când sunteți cruzi cu ceilalți, îi vorbiți de rău sau îi criticați pe nedrept, atunci respingeți Iubirea pe care v-o dau. În locul ei este ură. Ura față de o altă ființă umană vine de la Satana. Când permiteți urii să vă împietrească sufletele, vă distanțați de Mine și veți fi profund tulburați în sufletele voastre.

Când iubiți pe un altul în Numele Meu, veți face aceasta prin cuvintele voastre, prin faptele și acțiunile voastre de caritate. Iubirea lui Dumnezeu, trăită corespunzător dorințelor Lui, prin copiii Lui, poate salva omenirea. Iubirea cucerește răul. Puterea lui Satana este distrusă instantaneu atunci când arătați iubire celor care v-au tratat rău. Trebuie să vă străduiți din greu pentru a permite iubirii să vă învăluie, ca astfel să puteți răspândi celorlalți acest mare har.

Iubirea generează iubire în ceilalți. Iubirea aduce viață. Iubirea aduce iertare. Iubirea distruge răul. Fără iubire, răul se va înmulți.

Al vostru Isus