Vineri, 17 mai 2013 la ora 23:50

Preaiubita Mea fiică, trebuie să știi că toți păcătoșii, și în special cei care au făcut lucruri groaznice, trebuie să vină la Mine. Tânjesc după ei și vreau să îi aduc la Inima Mea, pentru că îi iubesc. Ei vor fi iertați imediat dacă își vor face curaj și Mă vor chema să-i ajut să iasă din nenorocirea lor. Nu trebuie să le fie teamă niciodată de Mine, căci Eu sunt Veșnic Milostiv. Ei sunt mai aproape de Mine decât cei care pretind că Mă reprezintă pe pământ, dar care sunt ipocriți, așa cum au fost și fariseii.

Dă-mi mâna ta. Indiferent de faptele pe care le-ai făcut, Eu voi coborî asupra ta. Rugăciunea pe care ți-o dau acum, te va aduce în Inima Mea și Eu Voi locui în inima ta iar tu vei fi salvat.

Rugăciunea (107) a Cruciadei de Rugăciune: Salvează-mă de flăcările iadului

"Isuse, eu sunt un mare păcătos. Prin faptele mele am provocat suferință mare altora, iar ca urmare am fost aruncat deoparte. Nu mai sunt acceptat nicăieri pe pământ. Salvează-mă din această pustietate și apără-mă de strânsoarea celui rău. Permite-mi să mă căiesc. Acceptă căința mea. Umple-mă cu Puterea Ta și ajută-mă să mă ridic din adâncurile disperării. Isuse drag, Îți încredințez libera mea voință, ca să faci cu mine ceea ce dorești Tu, astfel încât să pot fi salvat de flăcările iadului. Amin."

Mergi în pace, copila Mea, pentru că Eu niciodată nu-i voi părăsi pe cei care cer Mila Mea.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Salvează-mă de flăcările iadului
Rugăciunea (107) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, eu sunt un mare păcătos.

Prin faptele mele am provocat suferință mare altora, iar ca urmare am fost aruncat deoparte.

Nu mai sunt acceptat nicăieri pe pământ.

Salvează-mă din această pustietate și... citește tot