Vineri, 31 mai 2013 la ora 16:40

Multiubita Mea fiică, modul prin care Eu Mă arăt copiilor lui Dumnezeu de pe acest Pământ este numai prin singura cale, cea a Duhului Sfânt. Eu nu Mă pot face cunoscut lor într-un alt mod.

Fără Prezența Duhului Sfânt, Vocea Mea nu poate fi auzită. Astfel, când Duhul Sfânt coboară asupra unui suflet ales, Vocea Mea poate fi făcută cunoscută. Dar luați aminte. Duhul Sfânt se poate afla doar în sufletele care ascultă și comunică în mod simplu ceea ce li se dă.

Duhul Sfânt îi poate inspira pe oameni să spună Cuvântul lui Dumnezeu, dar aceste suflete nu se pot abate de la acest Cuvânt. Oricine scrie, comunică, vorbește și spune că reprezintă Cuvântul lui Dumnezeu, dat lui prin Puterea Duhului Sfânt, nu trebuie niciodată să dea interpretare proprie Preasfântului Meu Cuvânt.

Oricine proclamă Cuvântul lui Dumnezeu și a fost împuternicit prin Duhul Sfânt, nu se va lăuda niciodată cu asta. Ei nu vor condamna niciodată pe altcineva în Numele Meu, nu vor vorbi de rău pe alții și nu îi vor jigni. Când veți vedea că se întâmplă acest lucru, veți ști că Duhul Sfânt nu este prezent.

Atât de mulți profeți falși strigă cât îi ține gura, lăudându-se cu faptul că au primit Darul Duhului Sfânt, dar asta este o minciună. Îl recunoașteți pe un mincinos atunci când spune că este cunoscător, că are o deosebită pregătire teologică – și de aceea știe mai multe despre Mine decât alții – că pretinde că i s-a dat autoritatea de a-i condamna pe alții care spun că vorbesc în Numele Meu. Această aroganță nu ar putea niciodată veni de la Dumnezeu.

Dumnezeu nu se laudă. Dumnezeu nu este mândru. Dumnezeu este blând, iubitor și totuși ferm în Poruncile Sale date omenirii. El nu ar acorda niciodată vreunui profet adevărat, discipol adevărat sau slujitor sfințit, permisiunea să rănească sau să insulte pe altcineva în Numele Meu.

Feriți-vă de profeții falși care nu au Darul Duhului Sfânt, pentru că ei vă vor pierde. Ei vă vor duce în direcția opusă față de calea pe care am ales-o Eu pentru fiecare dintre voi.

 Al vostru Isus