Duminică, 02 iunie 2013 la ora 22:15

Multiubita Mea fiică, trebuie să reamintesc tuturor copiilor lui Dumnezeu de Adevărul Promisiunii Mele de a da omenirii Darul Sfintei Euharistii.

Trebuie să vă reamintesc de puterea Preasfintei Euharistii și de faptul că Eu, iubitul vostru Isus, sunt cu adevărat prezent. Mi-am jertfit Trupul pentru a vă salva de la osânda veșnică. V-am dat Trupul Meu ca să pot rămâne în sufletele voastre.

Eu Sunt Prezent în Preasfânta Euharistie prin Actul de Transsubstanțiere. Le-am explicat acest lucru foarte clar apostolilor Mei la Cina cea de Taină. Atunci, de ce atât de mulți dintre voi nu acceptă acest mare Dar, pe care vi l-am dat plătind un preț atât de mare? Acesta este Darul Meu pentru voi. Trupul și Sângele Meu vă va întări sufletul. Prezența Mea Divină vă susține sufletul și oferă, tuturor celor care acceptă Sfânta Mea Euharistie, un Har deosebit, care vă va aduce mai aproape de Mine.

Când Îmi țineți companie în timpul Adorației Euharistice, Eu Voi revărsa asupra voastră cele mai mari Haruri. În curând veți observa că vă este greu să vă îndepărtați de Mine și că Eu sunt mai aproape de voi. Inima voastră va fi împletită cu Inima Mea Sfântă.

Să nu uitați niciodată Puterea Sfintei Mele Euharistii, pentru că Ea păstrează Lumina Prezenței Mele în lume. Fără Prezența Mea Adevărată în Sfânta Euharistie, ați fi pierduți și v-ar fi imposibil să rămâneți în stare de har.

Când sunteți lipsiți de Trupul Meu, veți începe să vă simțiți goi. Veți fi separați de Mine și, chiar dacă Mă iubiți în continuare, vă veți zbate pentru a rămâne în uniune cu Mine.

 Al vostru Isus