Luni, 03 iunie 2013 la ora 21:50

Fiica Mea multiubită, biciuirea pe care o îndur în acest timp nu are de-a face neapărat cu trădarea Mea care are loc acum în Propria Mea Biserică, ci cu idolii păgâni, falși, care Mă înlocuiesc în lumea de astăzi.

Păgânismul se extinde foarte repede și este îmbrățișat ca o nouă cultură populară, ca o alternativă la credința în Unicul Dumnezeu Adevărat. Acesta ia felurite forme. Dar cel mai important, acesta va fi prezentat ca fiind o joacă inofensivă pentru cei care cochetează cu practicile New Age și ca făcând parte din evoluția voastră personală – o formă a umanismului și a iubirii de sine.

Acest păgânism la nivel global a fost prezis pentru timpurile de pe urmă și pentru mulți oameni care nu îl pot vedea pentru ceea ce este cu adevărat. Este o iubire de sine și o iubire a zeilor falși în care mulți cred, pentru așa-numitele beneficii magice pe care aceștia cred că le oferă.

Mulți care caută diversiuni pentru a-și umple golul din suflete fac aceasta prin adularea statuilor lui Buddha care ocupă elementul central al vieții lor, în casele și locurile lor de muncă. Sunt atrași într-un fel de calm spiritual atunci când practică păgânismul New Age, precum Yoga, Reiki și așa-numita meditație. Curând după aceea vor fi atrași de o dorință profundă și vor continua să creadă în toate promisiunile false făcute de cei care practică această urâciune. Căci aceasta și este – o formă de ocultism care face ca multe milioane de suflete să nu vadă Adevărul lui Dumnezeu.

Trebuie să știți că orice doctrină, indiferent că este New Age sau orice altceva, care vă promite mare confort spiritual și care este menită să vă confere puteri în scopuri egoiste, nu ar putea veni niciodată de la Dumnezeu. Orice doctrină care vă dictează să onorați astfel de statui care nu sunt de la Dumnezeu sau care vă cer să participați în practici care implică ocultismul trebuie evitate cu orice preț. Oare voi nu știți ce provoacă acestea sufletului, minții și trupului vostru? Le distrug.

Atât de multe suflete ajung să fie infestate de aceste practici care deschid poarta sufletului vostru, permițându-i Satanei și demonilor săi să vă devoreze. Acestea – nu vă înșelați – sunt practici puternice prin faptul că atrag spiritele malefice. Utilizarea cărților de tarot, Yoga, Reikki și anumite tipuri de meditații care îmbrățișează practici păgâne vă vor contamina. În timp vă puteți îmbolnăvi și vă puteți umple de mare disperare, pe măsură ce spiritele malefice intră în viețile voastre, și de care cu greu puteți scăpa.

Acestea sunt semnele influențelor satanice în lume, iar mulți demoni vin deghizați sub formă de îngeri ai luminii. Acesta este și motivul pentru care aceia care devin obsedați de cărțile cu îngeri și care, în cadrul acestei culturi a îngerilor, acceptă așa-numiți maeștri înălțați îmbrățișează spiritul celui rău care este prezentat sub forma unui joc inofensiv.

Cealaltă formă de păgânism constă în practicarea ateismului. Aceia dintre voi care vă mândriți cu ateismul vostru și care poate duceți o viață bună, arătându-vă amabili și iubitori față de alții și tratându-vă semenii cu respect, trebuie să știți că Împărăția Cerului nu este a voastră. Odată ce v-ați dat ultima suflare, Eu nu vă voi putea primi niciodată în Împărăția Mea, oricât de tare Îmi va sfâșia Inima acest lucru. Dacă nu Mă implorați să vă accept înainte să muriți, Eu nu vă pot ajuta, întrucât nu pot interveni în voința voastră liberă. Oricine vă spune că ateismul este lipsit de importanță este un mincinos. Adevărul este că numai cei care Mă acceptă pe Mine și care Îl recunosc pe Dumnezeu pot intra în Împărăția Mea.

Atât de mulți dintre voi care duceți vieți atât de confuze crezând că totul va fi bine, aveți multe de învățat. Iată de ce Tatăl Meu a permis ca Avertismentul să aibă loc, căci în lipsa acestuia multe suflete s-ar arunca direct în flăcările Iadului.

Fiți recunoscători că vi s-a dat Adevărul, căci foarte puțini dintre slujitorii Mei desemnați predică despre primejdiile vieților păcătoase pe care le trăiți în ziua de azi și despre consecințele teribile pe care le vor aduce cu ele.

Practicile voastre păgâne vă vor duce la Iad. Ateismul vostru vă va separa de Mine. Doar căința vă poate salva. Ascultați și acceptați Adevărul, oricât de neplăcut vi s-ar părea, și vi se va da Darul Vieții Veșnice – o viață după care tânjiți încă de pe acum dar care nu va fi niciodată a voastră, dacă veți mai continua să idolatrizați zei falși și să Mă respingeți pe Mine, Isus Cristos.

Alegerea vă aparține doar vouă. Nimeni altcineva nu poate face această alegere, căci Dumnezeu v-a dat liberul arbitru ca să alegeți între bine și rău iar El nu va lua niciodată acest dar de la voi, chiar dacă veți alege calea greșită.

Al vostru Isus