Marți, 04 iunie 2013 la ora 23:30

Preaiubita Mea fiică, mulți vor escalada entuziasmați această dificilă Cale a Adevărului, precum a fost pe drumul spre Muntele Calvar.

Aceasta este o călătorie plină de provocări, împovărată cu multe obstacole. Cei mai mulți oameni vor considera dureros acest urcuș, pe măsură ce multe dintre cele pe care vi le spun se vor înfăptui, inclusiv faptul că veți fi disprețuiți pentru că Mă urmați pe Mine. Alții vor încerca să vă oprească și vor folosi fiecare argument ca să vă tragă înapoi, pentru a pleca de lângă Mine. Alții vor striga lucruri teribile și vă vor acuza ca și cum nu ați fi un soldat a lui Cristos, ci un instrument al satanei.

Atunci, acelora dintre voi care sunteți preoți și slujitori, vi se va ordona să Mă părăsiți în acest urcuș final către culme. Această urcare este simbolică pentru Calea Crucii.

Toți cei care Mă urmează, ajutând ca Adevărul Învățăturilor Mele să fie redescoperit în lumea de azi – când oamenii sunt legați la ochi și nu pot face diferența între realitate și ficțiune – vor suferi un alt fel de cruzime. Ei, discipolii Mei iubiți, vor fi chinuiți, acuzați fiind că aparțin unei secte. Această insultă specifică sugerează că ei sunt induși în eroare și că nu sunt în toate mințile. Voi trebuie să vă dați seama că acest tip de acuzații au menirea de a crea îndoieli în mintea voastră.

Calea Mea este foarte simplă. Mă puteți urma în orice mod doriți, însă trebuie să Mă onorați pretutindeni în Bisericile Mele Creștine, căci nu am alte case pe Pământ.

Sectele folosesc alte case în afara Bisericii Mele. Când vi se va cere să părăsiți Biserica Mea, nu va fi nici o diferență față de timpul când li s-a cerut același lucru apostolilor Mei, pe vremea cât am fost pe Pământ.

Ignorați batjocurile, ridiculizările și pe aceia care folosesc Învățăturile Mele și care apoi le răstălmăcesc, astfel încât să poată denunța Mesajele Mele dăruite vouă astăzi.

Pășiți cu fruntea sus și mărșăluiți înainte cu încredere, deoarece această bătălie va învinge răul și minciunile sădite de către înșelător, care aruncă un întuneric teribil asupra oamenilor inocenți care nu pot vedea ceea ce se întâmplă.

Aceia care consideră că nu au puterea sau curajul să continue, vă rog să nu vă temeți, deoarece vă voi da Haruri speciale dacă spuneți această Rugăciune a Cruciadei (108).

Rugăciunea (108) a Cruciadei de Rugăciune: Urcând Muntele Calvar

"Isuse, ajută-mă să găsesc curajul, vitejia și tăria de a mă ridica și a mă număra printre cei care se alătură Rămășiței Armatei Tale, urcând același Munte al Calvarului pe care Tu a trebuit să-l înduri pentru Păcatele Mele. Dăruiește-mi puterea să duc Crucea Ta și povara Ta pentru a Te putea ajuta să salvezi suflete. Scapă-mă de slăbiciunile mele. Risipește temerile mele. Strivește toate îndoielile mele. Deschide-mi ochii către Adevăr. Ajută-mă, pe mine și pe toți cei care răspund Chemării de a-Ți purta Crucea, să Te urmăm cu o inimă smerită și puternică. Fie ca, prin exemplul meu, și alții să-și adune curajul să facă la fel. Amin."

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Urcând Muntele Calvar
Rugăciunea (108) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, ajută-mă să găsesc curajul, vitejia și tăria de a mă ridica și a mă număra printre cei care se alătură Rămășiței Armatei Tale, urcând același Munte al Calvarului pe care Tu a trebuit să-l înduri... citește tot