Joi, 06 iunie 2013 la ora 16:00

Multiubita Mea fiică, ce mult Mi-aș dori ca iubirea să sporească în lume, pentru că astfel omul și-ar iubi cu adevărat aproapele, așa cum a poruncit Tatăl Meu, și atunci nu ar mai fi războaie.

Războaiele sunt rezultatul lipsei de credință în Unul Dumnezeu Adevărat. Ele sunt cauzate de frică, ură și mândrie, toate acestea fiind stârnite de puterea lui Satana. Cu cât mai mult se întorc oamenii de la Dumnezeu și resping necesitatea de a-și pregăti sufletele pentru o viață veșnică și glorioasă, cu atât ei vor cădea într-o eroare mai gravă. Atunci când nu pot vedea Adevărul, ei vor fi înclinați să creadă în minciuni. Minciuni, care adesea, sunt deghizate în lucruri bune. Ele apar sub forma unor fapte dezirabile, acte legitime, plăceri, și ca alternativă la ceea ce este natural.

Satana își plănuiește într-un asemenea mod înșelarea omenirii încât Răul să fie foarte rar văzut drept ceea ce este. El, cel rău, ale cărui lucrări transpar în cuvintele, faptele și actele sufletelor slabe, are grijă să nu se lase dezvăluit. El, prin bietele suflete pe care le infestează, va apărea ca grijuliu, agreabil și va prezenta întotdeauna o înfățișare atractivă. Viclean, el îi va împinge pe oameni, prin ispite, să comită acte rele, țintind slăbiciunile lor cele mai vulnerabile. Deși în mod normal, el seduce prin intermediul simțurilor, acum va acționa și asupra celor care caută Adevărul în credința lor. Astfel, Satana va atrage sufletele într-o capcană în care acestea vor accepta răul ca fiind bine.

Numai într-o etapă următoare în care ei se vor simți inconfortabil și neliniștiți, vor înțelege că ceva este în neregulă. Însă atunci, ura și desconsiderarea față de aproapele lor se vor fi manifestat deja în sufletele lor. De aceea vor crede că acele acțiuni în care ei se implică în Numele Domnului, sunt pentru Slava Lui, însă ele de fapt Îl insultă pe Dumnezeu.

Când războiul este creat în Numele lui Dumnezeu, armatele lumii nu lui Dumnezeu îi aduc omagiu. Când omoară națiuni și spun că Îl onorează pe Dumnezeu, ei se distanțează de Dumnezeu și sunt de partea fiarei.

În acest moment, Fiara planifică distrugerea omenirii în două moduri. În primul rând, el distruge viața prin avort, crimă și război. În al doilea rând, el atacă Biserica Mea pe Pământ, astfel încât toate bisericile care Mă onorează pe Mine, Isus Cristos, și pe Tatăl Meu iubit, să fie distruse. În aceste moduri va fura sufletele și le va împiedica să urmeze Adevărul și să moștenească Împărăția Mea.

 Al vostru Isus