Sâmbătă, 08 iunie 2013 la ora 23:00

Fiica Mea mult iubită, pe măsură ce omenirea se adâncește tot mai mult în păcat, oamenii continuă să caute lucruri materiale despre care ei cred că le va satisface durerea acută pe care o simt înlăuntrul lor, întrucât nimic nu le poate aduce confort atunci când sunt atât de îndepărtați de Mine. Nu se gândesc la Mine nici măcar pentru o clipă, atât sunt de prinși în căutarea bunurilor lumești – lucruri inutile – care nu aduc nimic, doar o dorință de mai mult și mai mult.

Apoi mai sunt cei a căror iubire pentru atracțiile lumești presupune că devin insațiabili. Aceștia caută posesiuni mai mari și despre care cred că ar fi mai valoroase. În cele din urmă își construiesc sanctuare pentru ei înșiși. Acest lucru se întâmplă atunci când cad în disperare, deoarece cu cât achiziționează mai multă avere și lux, cu atât devin mai confuzi și mai distrași. Își vor pierde interesul față de ceilalți oameni și în curând se vor izola, pe măsură ce rămân prinși într-o pânză de păianjen, țesută de spiritul celui rău pentru a le captura și a le distruge sufletele.

Obsesia copiilor Mei pentru bunuri lumești și adularea averilor personale îi separă de Dumnezeu. Propria voastră iubire de posesiuni vă distruge iubirea față de semenul vostru. Veți deveni egoiști până în punctul în care nu vă va mai păsa de nenorocirile celorlalți. Acesta este felul prin care nu vă supuneți Cuvântului lui Dumnezeu.

Trebuie să vă opriți din a alerga după bogății. Atunci veți deveni mai curați cu inima. Dar dacă permiteți acestui păcat necinstit să vă întunece mintea, nu veți deveni niciodată curați cu sufletul și prin urmare nu veți fi în stare să veniți înaintea Mea. Cei săraci au mai puține lucruri care să îi ispitească să se separe de Mine. Cei bogați sunt săraci prin aceea că au multe de învățat înainte să se poată smeri în Ochii Mei.

Când veți învăța că atunci când omul pune plăcerile lumești pe primul loc înaintea Mea nu-și va putea pregăti sufletul pentru a intra în Noul Meu Paradis?

 Al vostru Isus