Duminică, 09 iunie 2013 la ora 23:15

Iubita Mea fiică, durerea pe care o înduri fizic în prezent este menită să salveze sufletele care sunt atât de departe de Mine încât dacă tu, fiind suflet victimă, nu Mi-ai oferi aceasta, ele ar fi pierdute pentru Mine în veci. Să nu uiți vreodată cât de mult Mă rănește și cât Mi se frânge Inima atunci când pierd chiar și un singur suflet.

Iubirea Mea pentru omenire rămâne neschimbată, pentru că nimic nu ar putea să Mă oprească să iubesc fiecare suflet drag. Îi iubesc atât de mult încât Darurile pe care ți le-am dat, fiica Mea, de a-i vedea pe toți copiii lui Dumnezeu așa cum Îi vede El, cu o puritate a inimii, sunt fără de sfârșit. De aceea tu suferi atât de mult, micuța Mea. Tu înduri aceste noi suferințe fizice nu din cauza acelora care te insultă cu furie, ci din cauza acelor suflete care se află într-o teribilă întunecime și al căror destin te îngrozește.

Te rog, înțelege că atunci când devii nerăbdătoare și supărată din cauza acestor încercări dureroase, aceasta nici nu se poate compara cu intensa suferință a sufletelor care vor cădea pradă fiarei. Nu vor însemna nimic atunci când vor fi comparate cu sufletele care trebuie să îndure suferința în Purgatoriu. Cât de puțin va însemna aceasta pentru tine când vei vedea cum voi smulge acele suflete care altfel nu ar putea să se salveze din încleștarea malefică a fiarei.

Fiica Mea, indiferent cât de dureroasă este această suferință, ea nu va conta când Eu voi aduce laolaltă pe toți copiii lui Dumnezeu, atunci când Paradisul Glorios va coborî în Ziua cea Mare. Când Noul Ierusalim se va coborî în lume în sunet de trompete, luminile vor umple cerul și se va așterne tăcerea atunci, înainte de a se auzi îngerii, al căror cântec va atinge fiecare suflet înainte de momentul final. Aceasta va fi ultima oră înainte ca Eu să vin să judec viii și morții.

Al vostru Isus