Duminică, 23 iunie 2013 la ora 18:37

Mult iubita Mea fiică, cum ar reacționa un părinte dacă ar ști că copiii lui înfruntă moartea? Nu ar lupta oare până la sânge pentru a-i salva de tot răul? Tocmai din acest motiv Eu intervin acum în lume, instruindu-L pe Fiul Meu să vă reveleze Adevărul pentru a salva viețile Copiilor Mei.

În viață, lucrurile mărunte sunt cele care au un impact la scară globală. Dacă o albină își schimbă comportamentul și nu mai răspândește polenul, acest lucru va avea un efect direct asupra vieții care există pe Pământ. Biserica Fiului Meu pe Pământ este cea prin care poate fi menținută viața sufletului. În lipsa Adevărului, Biserica Fiului Meu nu poate susține viața. Așadar, dacă minciunile se răspândesc între pereții Bisericii, acest fapt în lipsa intervenției Mele, va avea impact asupra vieții sufletului.

Viața va fi distrusă, atunci când Biserica se întoarce împotriva Aceluia care A creat-o. Această contaminare va avea un impact direct asupra lumii întregi, incluzându-i și pe cei care nu cred în viața de apoi. Îi va afecta chiar și pe cei care aparțin altor religii care nu vin de la Mine. Când minciunile infestează Trupul Mistic de pe Pământ al Fiului Meu Isus Cristos, ele vor cauza boală. Boala, dacă nu este tratată, va duce la moarte. Așadar, ca Dumnezeu, Tată al Întregii Creații, nu voi sta deoparte și nu voi permite dușmanilor Mei să distrugă sufletele copiilor Mei.

Când vă veți trezi cu minciunile în față, acestea vor năvăli din gurile celor înșelători într-un amalgam confuz de aberații. Aceste minciuni, care au început deja, sunt învelite într-un limbaj umil, însă deghizează cele mai mari neadevăruri împotriva doctrinei Adevărate a Bisericii. Recunoașteți-le drept ceea ce sunt – minciuni răspândite pentru a vă ademeni la săvârșirea păcatului. Când Fiul Meu este considerat a fi un păcătos, să știți că aceasta este cea mai mare blasfemie, deoarece acest fapt este imposibil.

L-am trimis pe Fiul Meu ca om în carne și oase, asemănător vouă, dar cu o singură deosebire. El s-a născut fără de păcat, și de aceea nu ar fi putut să-l comită. Oricine folosește Adevărul și apoi îl răstălmăcește, pentru a introduce un nou înțeles Răstignirii Fiului Meu Preaiubit, este un mincinos. Acela nu vine de la Mine și este un dușman al Fiului Meu.

Copilașii Mei, priviți cum bestia și demonii pe care i-a trimis ca să vă ia de la Mine, rătăcesc printre voi. Trebuie să fiți puternici. Trebuie să știți mereu că Fiul Meu v-a dat Adevărul atunci când El a umblat pe Pământ și a murit pentru păcatele voastre. El și-a sacrificat Trupul pentru a vă răscumpăra, dar niciodată nu a devenit un păcătos, căci El nu este unul dintre voi.

Trebuie să rămâneți fideli Cuvântului Meu și Învățăturilor Fiului Meu. Dacă nu faceți asta veți fi ispitiți să acceptați minciuni care nu vă vor aduce decât suferință veșnică.

Tatăl vostru Preaiubit, Dumnezeu cel Preaînalt