Duminică, 23 iunie 2013 la ora 18:37

Mult iubita Mea fiică, cum Mi se frânge inima de durere din cauza suferinței sărmanilor Mei slujitori mult iubiți, care încep acum să vadă confuzia care apare în interiorul Bisericii Mele. Lor le spun următoarele: Rămâneți sub acoperișul Bisericii Mele și faceți ceea ce trebuie să faceți pentru a Mă sluji pe Mine. Rămâneți neclintiți în Învățăturile Mele. Nu acceptați niciodată noi explicații așa-zis teologice referitoare la Cine sunt Eu, ce am făcut pentru umanitate sau la modul în care Mă voi întoarce să-i revendic pe toți copiii lui Dumnezeu care acceptă Milostivirea Mea. Încredeți-vă doar în Sfântul Meu Cuvânt care v-a fost dat prin apostolii Mei și prin Preasfânta Biblie. Să nu acceptați nimic care diferă de Sfintele Sacramente sau de ceea ce ați fost învățați referitor la nevoia de mântuire.

Eu sunt Adevărul. Vouă vi s-a dat Adevărul. Numai Adevărul poate salva sufletele voastre de la osândire. Adevărul vă va elibera. Minciunile vă vor distruge. Dacă recitați această rugăciune, vă promit solemn fiecăruia dintre voi, prețioșii Mei slujitori sfințiți, Haruri extraordinare, pentru a rămâne fermi în fața persecuției atunci când credința voastră va fi testată până la limite.

Rugăciunea (110) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru preoți: Să rămână neclintiți față de Sfântul Tău Cuvânt

"O, scumpul meu Isus, Te implor să mă ții puternic și curajos, ca în Numele Tău Preasfânt să pot apăra Adevărul. Te implor, dă-mi Harul de care am nevoie pentru a putea mărturisi mereu Sfântul Tău Cuvânt. Permite-mi să rezist presiunilor de a promova neadevăruri, despre care știu în inima mea că Te ofensează. Ajută-mă să rămân neclintit față de Sfântul Tău Cuvânt până în ziua morții mele. Amin."

Slujitorii Mei sfințiți, mai am pentru voi un singur cuvânt de avertizare.

Voi trebuie să apărați Darul Reconcilierii și să recunoașteți că doar cei care simt remușcare pentru păcatele lor și Mă acceptă pe Mine, Isus Cristos, ca fiind cheia salvării lor, Mi se vor alătura Mie în Rai.

 Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru preoți: Să rămână neclintiți față de Sfântul Tău Cuvânt
Rugăciunea (110) a Cruciadei de Rugăciune

Scumpul meu Isus, Te implor să mă ții puternic și curajos, ca în Numele Tău Preasfânt să pot apăra Adevărul.

Te implor, dă-mi Harul de care am nevoie ca să mărturisesc Sfântul Tău Cuvânt în toate timpu... citește tot