Luni, 01 iulie 2013 la ora 16:43

Copiii Mei, când suferiți pentru Fiul meu, este normal să plângeți de durere, fiindcă sunteți doar oameni la urma urmei. Când am fost martora biciuirii Fiului meu și a teribilei Lui Crucificări, am fost în culmea durerii. Și în timp ce priveam sărmanul Său Trup care îndura ceea ce nici un animal nu ar putea suporta într-un abator, am leșinat de atâtea ori din cauza șocului încât abia mai rezistam.

Nimeni nu va ști vreodată cum a suferit, deoarece la ceea ce am fost eu martoră nu va putea fi pus vreodată pe hârtie, atât de îngrozitoare au fost cruzimile la care a fost supus Trupul Său Divin. Descrierile legate de insultele ce i-au fost aduse sunt atât de puține pentru că dacă ar fi fost scrise ar fi fost prea șocante și ar fi murdărit Numele Lui Sfânt.

Voi, copiii mei, nu suferiți decât o foarte mică parte din durerea Lui. Când suferiți dureri fizice, să știți că Fiul meu permite ca suferința Lui să fie simțită numai de cei pe care îi alege El. Aceasta Îl ajută să înfrunte, să învingă și să distrugă puterea răului, prin darul voinței voastre libere pentru prețiosul meu Fiu. Făcând astfel, voi îi consacrați sufletul dar și trupul vostru, și acesta este un dar foarte special – un dar care îi permite să-i salveze pe alții.

Așa că vă rog să înțelegeți, atunci când Fiul meu vă mărește suferința, că și El suferă într-adevăr prin voi și că acesta este un Har pe care nu trebuie să-l respingeți. Îmbrățișați-l. Curând veți înțelege cât de puternic este. Când Fiul meu Își manifestă rănile în trupul unui suflet ales, acest lucru atrage o persecuție teribilă. Așa se întâmplă când cel rău atacă cu furie serioasă și violentă. Veți fi speriați la început, dar acum că înțelegeți veți accepta aceasta și vă veți proteja pur și simplu prin recitarea, de cel puțin trei ori pe zi, a Preasfântului Meu Rozariu.

Copiii mei, vă rog să vă asigurați că nu veți permite fricii să vă îndepărteze de Munca aceasta, pentru că asta dorește cel rău. Trebuie să rezistați, să îndurați și să rămâneți tăcuți atunci când crește ura împotriva voastră.

Aceste încercări sunt de așteptat într-o Misiune așa de mare. Fiți pe pace, și să știți că toți îngerii și sfinții sunt cu voi să vă ghideze.

Preaiubita voastră Mamă, Maica Domnului, Mama Mântuirii