Miercuri, 03 iulie 2013 la ora 12:57

Draga mea copilă, când ești aruncată în pustiu și izolată din cauza acestei misiuni, este important să cunoști motivul, deoarece dacă îl cunoști îți va fi mai ușor să accepți o asemenea cruzime.

Când era aproape să nasc, nici o ușă nu a fost deschisă pentru a-i permite Fiului meu să vină pe lume cu demnitate. Așa cum au fost trântite atunci toate ușile în Fața lui Dumnezeu care L-a trimis pe unicul Său Fiu ca să mântuiască lumea de păcat, tot așa va fi și acum când Dumnezeu pregătește calea pentru A Doua Venire a Fiului Său.

Acum când Dumnezeu pregătește lumea pentru această măreață zi, ușile se vor închide din nou, sfidător, în fața Cuvântului lui Dumnezeu, al cărui mesager va continua să înfrunte o opoziție acerbă. Mulți nu doar că își vor închide ușile – aceasta ar fi doar una dintre insulte – ci vor și striga obscenități îngrozitoare și îți vor face rău, copila mea, pentru că ei nu vor să audă Cuvântul lui Dumnezeu.

Spiritul răului predomină acum, în această perioadă crucială din istoria omenirii, și el îi va strivi chiar și pe cei mai sfinți dintre copiii lui Dumnezeu. Doar cei mai curajoși vor rezista spiritului răului care va infesta milioane dintre ei pentru a respinge Milostivirea Fiului meu.

Mesajele vor fi dușmănite nu doar pentru ele însele, ci și din teama că prin Milostivirea Fiului meu tot mai multe suflete vor fi salvate de strânsoarea celui rău. Cel rău lucrează și își croiește drum în inimile multor suflete, mai ales ale celor care sunt aproape de Fiul meu. Discipolii devotați ai Fiului meu din interiorul Bisericii sunt primele ținte ale celui rău, care în aceste vremuri îi va întoarce pe cei mai mulți dintre ei împotriva Cuvântului Său.

Adevăratul Cuvânt al Fiului meu Isus Cristos a fost diluat de-a lungul secolelor și acum conținutul Sfintei Scripturi este negat de mulți dintre cei care spun că Îl cunosc pe Fiul Meu. Amintește-ți că lupta pentru suflete este dusă de către îngerii și sfinții din Ceruri împotriva înșelătorului, iar tu, copila mea, ești prinsă la mijloc devenind astfel o țintă ușoară.

Tu vei lucra în izolare și vei fi urâtă de către oameni, datorită imensității acestei Misiuni și datorită faptului că ești un profet – și nu un vizionar. Nu permite ca această persecuție să te întristeze sau să te facă să simți ca nefiind suficient de puternică – deoarece aceasta nu este adevărat. Tu ai fost trimisă, tu ești protejată și tu vei sta în picioare și vei continua să proclami Cuvântul lui Dumnezeu până în ultima zi. Acest lucru a fost prezis, și când sufletele din lume vor fi salvate și va începe Noua Împărăție – Noul Paradis, nici cea mai mică dintre suferințele tale nu va trece neobservată.

Bucură-te și nu avea teamă. Eu, a ta iubită mamă, te voi călăuzi și te voi proteja chiar și în cele mai negre momente, astfel ca Lumina lui Dumnezeu să îți umple mintea, trupul și sufletul, în fiecare zi.

Te iubesc, copila mea, și trebuie să știi că tu ai fost binecuvântată cu Harul Perseverenței. Acum, totul este în Mâinile lui Dumnezeu. Tu trebuie să te încrezi în El în orice moment.

Iubita ta Mamă, Maica lui Dumnezeu, Mama Mântuirii