Miercuri, 03 iulie 2013 la ora 13:30

Preaiubita Mea fiică, cât de mult mi-a lipsit timpul petrecut cu tine și cât de mult mă bucur că întunericul spiritual care te-a acoperit timp de multe zile s-a risipit acum.

Pământul se va cutremura, așa cum a fost prezis, și o treime din el va fi pârjolită ca o consecință directă a păcatelor oamenilor. Rugăciunea poate diminua mult văpaia acestor flăcări care vor fi turnate din cer peste anumite părți ale lumii, ale căror legi imorale Îl mânie pe Tatăl Meu.

Păcatul împotriva Legilor lui Dumnezeu va fi tolerat atâta timp cât Îl slăvesc pe Dumnezeu cei care cunosc Adevărul și acceptă Cuvântul Lui. Însă acum, cei pe care i-ați pus în poziții de putere I-au întors spatele lui Dumnezeu. Pentru acest lucru ei vor fi pedepsiți prin calamități naturale. Purificarea este singura cale de a trezi omenirea căci astfel oamenii vor simți remușcări pentru starea sufletelor lor. Alte mijloace, deși i-au convertit pe mulți, nu au fost îndeajuns. Oamenii vor suferi de pe urma unui mare număr de pedepse, de vreme ce ei în continuare îmbrățișează păgânismul și se omoară între ei.

Intervenția lui Dumnezeu este necesară. Fără aceasta voi toți ați fi pierduți.

În curând vor fi cutremure puternice în Rusia și în China, iar acestea vor avea loc unul după celălalt.

Vor fi observate fenomene de vreme extremă și schimbări bruște de temperatură de la rece la foarte cald. Anotimpurile nu vor mai putea fi distinse la fel ca în trecut.

Inundații și furtuni pe mare vor fi văzute în anumite părți ale lumii unde nu au mai avut loc până acum. Regiuni întregi vor fi zguduite de cutremure în țările care au adoptat legi păcătoase împotriva lui Dumnezeu, iar cei care Mă cunosc vor ști de ce se întâmplă toate acestea.

Când vor avea loc pedepsele va mai veni o a doua teribilă pedeapsă îndreptată spre bisericile false care în mod deliberat blochează Adevărul. Acestea vor suferi cel mai mult din cauza sufletelor pe care Mi le-au furat.

Pe măsură ce voi revela tot mai multe lucruri în legătură cu profețiile cuprinse în Peceți, omul va recunoaște Adevărul în cele din urmă. Și, pentru că Dumnezeu este tot atâta Iubire pe cât este Dreptate, pedepsele Sale vor cădea ca ploaia peste omenire pentru a o elibera de deșertăciune, vanitate și iubire de sine astfel încât omul să devină demn de a intra în Noul Meu Paradis. Doar aceia cu inima pură și umilă vor avea parte de acest Dar.

Al vostru Isus